0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Thierry Mugler Angel Muse

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Thierry Mugler Angel Muse Парфумована вода
Немає у наявності
Thierry Mugler Angel Muse Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Thierry Mugler Angel Muse – аромат радості, щирості, ніжності

 

Парфумована вода Angel Muse від законодавця моди на гурманські аромати Thierry Mugler може сподобатися відразу або через деякий час, але не залишить байдужою ні молоду дівчину, ні леді, що відбулася. Вона створена не для певного жіночого віку, а для відображення настрою, внутрішнього стану душі. Тому парфум підходить і веселим, життєрадісним, зухвалим, непередбачуваним юним красуням, і навченим досвідом, успішним, оптимістичним та енергійним дамам.

Його власниць поєднує любов до солодких композицій, бажання постійно відкривати для себе щось нове, незвичайне, а також вміння радіти дрібницям життя, і посміхатися, коли хочеться плакати. Їхня душевна ніжність, безтурботність, щирість не заважає залишатися сміливими, наполегливими, цілеспрямованими, жити на повну силу, долаючи труднощі та негаразди.

Спокусливий орієнтально-гурманський еліксир викликає яскраві враження, дарує щастя, сповнює будні радістю та блаженством, надихає та заряджає позитивною енергією.

Історія аромату

 

Навесні 2016 року вишукана, апетитна колекція Ангелів Тьєррі Мюглера поповнилася ще однією, 25 інтерпретацією парфумерного шедевра – солодко-терпкою серією Енджел Мьюз. При побудові піраміди фланкера Quentin Bisch, слідуючи традиції, використовував принцип розмаїття: солоні, димні, гіркі деревні ноти символізують силу, ягідно-фруктові тони – солодку стому, легкість, грайливість. Солодко-трепетне вираження щастя майстер передав через акценти обсмаженого лісового горіха, а в базу до почуттів додав ветивер.

Рекламні фотографії для аромату робив Solve Sundsbo, а «обличчям» ангельської Музи стала британська модель Джорджія Мей Джаггер – дочка рок-музиканта Міка Джаггера та супермоделі Джеррі Холл, яка представляла «Ангела» у 1995-1997 роках.

Гладкий, округлий сріблястий флакон із рожево-червоною зіркою в центрі викликає асоціації з кометою з космосу, уособлює магічну силу та чарівність цієї запашної есенції.

Аромат натхнення, чуттєвості, чарівності

 

Елегантна, чуттєва мелодія Енджел М'юз від Тьєррі Мюглер звучить привабливо і доречно вдень і ввечері, тонізує, пробуджує емоції, вносить в образ "родзинку", наділяє його витонченістю, витонченістю, особливим шармом.

Спочатку нюх балують соковиті, медово-терпкі з фруктовими нюансами сплески грейпфрута, бадьорять і заряджають оптимізмом. Пікантні переливи зухвалого рожевого перцю пом'якшують насолоду, відтіняють цитрусову свіжість, надають звучанню розкутості. Серце спокушає важким трепетом благородної троянди, ніжних, повітряних кремових вершків, присипаних солодкувато-терпкими лісовими горіхами, крутить голову, створює принадну ауру жіночності. Еротичні трелі смолистого листя пачулі та бальзамічного, димно-шоколадного ветивера завершують солодку симфонію, сплітаючись у м'який шлейф.

Ви можете випробувати на собі силу чарівного еліксиру, якщо наважитеся купити Thierry Mugler Angel Muse. Вибирайте на сайті La Grande парфум, а наші менеджери допоможуть оформити онлайн-замовлення.