0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Yves Saint Laurent Y Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Yves Saint Laurent Y Туалетна вода
92 грн
Акція
Yves Saint Laurent Y Туалетна вода (тестер)
100ml
3 266 грн
3 798 грн
Акція
-14%
Yves Saint Laurent Y Дезодорант-стік
75ml
932 грн
1 150 грн
Акція
-19%
Yves Saint Laurent Y Набір (туалетна вода 100 мл + дезодорант-стік 75 мл)
Немає у наявності
Yves Saint Laurent Y Набір (туалетна вода 100 мл + бальзам після гоління 50 мл + гель для душу 50 мл)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent Y парфум міленіалів

 

Кожен покоління має свої аромати. Народжені після 1980 року – люди рішучі та цілеспрямовані, амбітні та при цьому – романтики, харизматичні та енергійні, але здатні бути справжніми джентльменами. Цей приголомшливий мікс особистісних якостей потребує відповідного іміджевого обрамлення: парфум для міленіалу повинен бути настільки ж особливим, як і він сам!

Саме такий ефектний фужерний Yves Saint Laurent Y , що іскриться свіжістю, підкорює стильними деревними акордами, різноманіттям пряних та амбрових відтінків, фруктів і трав, цитрусів та зелені.

Прекрасний вибір для тих, хто зараз у розквіті сил, сповнений енергії, планів та амбіцій, а головне – можливостей досягати поставлених цілей і насолоджуватися не лише результатами, а й самим життям – як воно є.

Трохи історії

 

Модний будинок Yves Saint Laurent , заснований в 1961 році і що випускає парфумерію з 1964, традиційно вважається маркою для тих, хто віддає перевагу класиці - респектабельним, солідним людям. Але життя не стоїть на місці – і ось уже діти та онуки тих, хто виріс на його шедеврах, тепер дорослі та самодостатні чоловіки, а отже – їм потрібні нові бестселери та тренди.

Саме таким став парфум Y – у нього зухвалий та рішучий характер, він освіжає та тонізує, і при цьому зберігає елегантність та французький шик.

Красивий флакон з парфумом кольору sky blue прикрашений стилізованим зображенням символу марки, що стала назвою композиції «Y», а коробка декорована переплетенням літер YSL – ініціал людини, яка зробила своїм кредо фразу «Стиль – це я».

Парфум випущений у 2018 році – його автором став талановитий майстер Домінік Ропійон, який створив для бренду YSL двадцять чудових видань, включаючи лінійку Y та L'Homme, а також відомий такими бестселерами, як Kenzo Jungle, Lalique Le Parfum та Alien Mugler.

Аромат виявився чудовим і сподобався своїй цільовій аудиторії – у колекції вже 6 фланкерів, не менш цікавих за флагман.

Вся лінійка вже представлена в Україні: в інтернет-магазині La Grande ви зможете швидко та за найоптимальнішою ціною купити Yves Saint Laurent Y та інші справжні парфумерні та косметичні твори цього бренду.

 

Саме тобі!

Соковитий старт нот зелених яблук і терпкого цитрусу бергамоту особливо ефектно підкреслює пряний імбир, що буквально наповнює енергією кожну клітину вашого тіла.

Драйвовий акорд вступу змінюється благородним звучанням бальзамічно-смолистого ялівцю, запашної шавлії та стильної герані з її ментолово-квітковим нюансом.

У фіналі чути незрівнянну тему дерева, створену з акценту дерев'яного бурштину Amberwood, аристократичного кедра та димно-шоколадного ветивера у повній гармонії з нотами солодкої зелені бобів тонкої та тонкої бальзамічно-лимонної чарівності олібануму.

Якщо вам імпонує нове звучання старої школи – неодмінно варто купити Yves Saint Laurent Y в інтернет-магазині La Grande!