0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Prada Prada la Femme Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Prada La Femme Intense Парфумована вода (тестер)
100ml
3 877 грн
Prada La Femme Intense Парфумована вода
Немає у наявності

Prada la Femme Intense – чуттєвість та витонченість

 

Prada la Femme Intense – шикарний аромат для жінок. Вишукана композиція переливається безліччю граней, наголошуючи на витонченому образі представниць прекрасної статі. Чуттєві квіткові нотки, що змінюються тонкими пряними відтінками, розкривають грайливу жіночу натуру. Це – ідеальний варіант для романтичних побачень та урочистих заходів.

Історія аромату

 

Prada - знаменитий модний будинок, що випускає шикарний одяг, аксесуари та парфумерію. Це бренд із більш ніж віковою історією. Спочатку підприємство спеціалізувалося на виробництві сумок зі шкіри моржів, пітонів та крокодилів. Починаючи з 1913 року, коли Маріо Прада відкрив перший магазин, і до кінця 70-х років минулого століття, продукція компанії мала популярність, але потім настав різкий спад. Необхідно було приймати конкретні рішення, щоб бізнес знову став успішним.

У 1978 році компанію очолила спадкоємиця Маріо - Міучіа Прада, його онука. Жінка виявилася талановитим підприємцем. Вона зрозуміла, що варто спробувати наголосити на іншій продукції, зокрема, на випуску одягу. У 1989 році вийшла перша колекція нарядів, які дуже сподобалися жінкам.

Згодом компанія розширює свою діяльність і з 2000 року починає випускати парфуми. Перші парфуми продавалися виключно у бутіках бренду, їх кількість була обмежена. Але вже з 2004 року розпочинається масове виробництво ароматів.

Prada la Femme Intense був випущений у 2017 році. Це трохи змінена версія парфуму Prada la Femme. Аромат став ще більш насиченим завдяки посиленим акцентам туберози та пачулі. Рекламний ролик практично повторює відео, що представляє первісний варіант парфуму, проте тепер красивих молодих закоханих оточують квіти, які з'являються звідусіль: із підлоги, дверей, стін. Цим автори відзначають особливу привабливість квіткових ноток аромату.

Prada la Femme Intense – грайливість та романтичність

 

З перших секунд композиція розкривається вишуканими квітковими відтінками: солодкий аромат франжіпані доповнюють спеціальні і фруктові нюанси, запах іланг-ілангу, що п'янить, поєднує в собі аспекти орхідеї, неролі, жасмину і гарденії.

Середні ноти продовжують квіткове звучання: тут чути запаморочливі аспекти жасмину самбак, цитрусові акорди апельсинового кольору та пряні мотиви туберози.

Базові ноти грають трав'янистими акцентами: гіркувато-смолисті терпкі нюанси пачулі доповнюють деревні тони ветівера. П'янкий аромат ванілі кружляє голову апетитною насолодою з легкою гіркуватістю. Ірис надає парфуму загадковий пудровий відтінок.

Стильно виглядає упаковка: флакон виконаний у золотистих відтінках, його округла частина покрита шкірою темного рубінового кольору, коробка виготовлена у біло-рубінових тонах.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію витонченим парфумом, радимо купити Prada la Femme Intense в інтернет-магазині La Grande, де можна замовити товар з доставкою або забрати його самостійно.