0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Tom Ford Mandarino Di Amalfi Acqua

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • t

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua Туалетна вода
Немає у наявності
Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua Туалетна вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua – відвертість та пристрасть, що підсилюють один одного

                                        

Якщо ви шукаєте аромат, який здатний підняти настрій, допомогти розслабитися і створити про вас гарне враження, то цей соковитий парфум мандариновий стане чудовим вибором. До того ж, унісекс-формат робить його однаково доступним для чоловіків та жінок.

Цитрусова бадьорість, запашні свіжі прянощі, пахощі трепетної весняної зелені, різнотрав'я та квіткових пелюсток перенесе вашу уяву в далекі далині та розбудить чуттєві романтичні мрії.

Насолоджуйтесь парфумованою водою в теплу літню погоду - саме тоді вона звучатиме найбільш актуально. Одночасно невагома і темпераментна, ця композиція розкриється міріадами чарівних граней, коли її зігріє теплий вітерець і ніжне сонячне проміння. У спекотний день вона подарує вам друге дихання, освіжить та додасть життєрадісної енергії у моменти втоми.

Парфум підійде мрійливій і благородній натурі, людині, яка сміливо слідує своїм бажанням і вміє отримувати задоволення від життя.

Історія аромату

 

Засновник цього бренду – знаменитість та красень Том Форд – відомий дизайнер, кінорежисер, талановита та творча людина. Саме його зусиллями компанія Gucci спромоглася в рази підвищити свою популярність і досягти нових висот, на яких вона залишається і донині. Не менше натхнення вкладено й у власну марку дизайнера, тому ми можемо насолоджуватись його чудовими творами.

Прем'єра цього сонячного аромату відбулася у 2017 році. Сьогодні ним захоплюються модниці та модники у всіх куточках земної кулі. Форд стверджує, що його день – маленька війна. Що ж, мабуть, він часто виходить зі своїх битв переможцем!

Ця композиція – безперечна перемога, витончена, витончена, елегантна. Атмосферу, що вона створює, не передати словами. Варто відзначити дивовижний дизайн флакона та упаковки – скло, пофарбоване синім кольором, плавні правильні лінії. Він виглядає досить стильно, сучасно та його приємно тримати в руках, ставити на туалетний столик або навіть носити із собою у сумці.

Прохолода зелених трав та затишне тепло екзотичних фруктів

 

Легка пряна терпкість і пікантність тархуна, м'ята, що пробуджує і оптимістична, відкривають цей ансамбль. За ними слідує яскравий задерикуватий коктейль з мандарину, грейпфрута та бергамота. Нарешті, чорна смородина додає грайливості та глибини цього акорду.

Серцеві ноти захоплюють своєю різноманітністю: зелень лимонного листя, темпераментного базиліка, мускатної шавлії народжує гіпнотичну мелодію, що зачаровує. Чабрець, коріандр та чорний перець зігрівають та інтригують. Апельсиновий колір і жасмин нагадують про потаємні бажання і допомагають стати відвертішими. Ну а дзвінкий енергійний шисо не дає всьому цьому різноманіттю перетворитися на щось нудне та банальне.

База представлена досить передбачуваними, але від цього не менш красивими нотами ветівера, амбри та мускусу. Цивет посилює анімалістичні акценти, а лабданум врівноважує весь букет і допомагає сконцентруватися.

Відправитися у захоплюючу пригоду у світі парфумерного мистецтва та купити Tom Ford Mandarino di Amalfi Acqua в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. Новий парфум – це нове розуміння себе та навколишнього світу.