0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Armani Armani Prive Oud Royal

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Prive Oud Royal Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Armani Prive Oud Royal Парфумована вода
Немає у наявності

Armani Prive Oud Royal – вишуканість та спокусливість

Armani Prive Oud Royal – чудовий аромат для жінок та чоловіків. Парфум подумки перенесе вас у розкішний квітковий сад, де кружляє голову буяння квітів та запахів, де повною мірою відчуваються гармонія та єднання з природою. Аромат створений для яскравих особистостей, яким важлива кожна деталь їхнього неповторного стилю. Багатогранна глибока композиція залишає стійкий, але ненав'язливий шлейф: це ідеальний варіант як для ділових заходів, так і для неформальних зустрічей.

Історія аромату

Італієць Джорджіо Армані в молодості мріяв про медичну кар'єру, але після двох років навчання передумав та забрав документи з університету. У свій час хлопець працював помічником фотографа, а потім вирушив на службу в армію. Після цього Джорджіо влаштувався на роботу до великого універмагу, де швидко піднявся кар'єрними сходами від підсобного працівника до оформлювача вітрин, а потім до закупівлі одягу.

Через деякий час Армані стає помічником відомого в той період модельєра Ніно Черутті. Джорджо допомагав у пошитті вбрання і був дуже добре у своїй справі. Такий талант не міг залишитись непоміченим, Армані стали запрошувати різні компанії, щоб він створював для них костюми.

В 1974 чоловік випускає свою колекцію одягу, а вже в 1975 він разом з другом Серджіо Галеотті відкриває фірму Giorgio Armani. Компанія випускає розкішний одяг та аксесуари, а згодом починає виробництво парфумерії спільно з відомою маркою L'Oreal.

Перший аромат був випущений у 1982 році і підкорив своїм чудовим звучанням. На сьогоднішній день колекція представлена більш ніж 100 різноплановими ароматами, тому кожен може вибрати варіант собі до душі. Armani Prive Oud Royal з'явився на прилавках у 2010 році, автор композиції – Evelyne Boulanger.

Armani Prive Oud Royal – східна розкіш

Композиція розкривається екзотичним запахом сандалу, що огортає димним п'янким теплом, що приносить відчуття затишку та гармонії. Приваблюючий мускусний аромат амбри пробуджує чуттєві емоції і навіює романтичні мрії. Солодко-терпкі нотки шафрану відтіняє легка гіркуватість. Густі солодкі смолисті аспекти ладану доповнюють бальзамічні відтінки. Троянда звучить неймовірною ніжністю, її аромат надає парфуму особливу чуттєвість та вишуканість. Багатогранний аромат головного компонента композиції – уда – грає димними, солодкими, деревними та бальзамічними акцентами.

Ефектно виглядає упаковка парфуму: стильний чорний флакон прикрашає напис із назвою аромату на золотистому фоні, оригінальна кришка виконана у вигляді каменю.

Якщо ви любите яскраві аромати, радимо купити Armani Prive Oud Royal в інтернет-магазині La Grande, де менеджери та кур'єри подбають, щоб у вас залишилися приємні враження від покупок.