0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ramon Molvizar Art & Gold & Perfume Exclusive Scent

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • r

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ramon Molvizar Art & Gold & Perfume Exclusive Scent Парфумована вода
Немає у наявності
Ramon Molvizar Art & Gold & Perfume Exclusive Scent Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Ramon Molvizar Art & Gold & Perfume Exclusive Scent



У 2016 році через 6 років після виходу флагманського парфуму нішевий бренд Ramon Molvizar представив продовження ексклюзивної лінійки. Art & Gold & Perfume Exclusive Scent не є фланкером чи окремою версією свого попередника. Це абсолютно нова композиція, укладена у знайомий шанувальникам бренду флакон у формі сплощеної сфери та наповнений частинками дорогоцінних металів. Над вишуканим парфумом у стилі унісекс працювала творча спілка парфумерів Гійома Флавіньї (Guillaume Flavigny) та Джорді Фернандеза (Jordi Fernandez), а також власниці та креативного директора торгової марки Даяни Рафаель (Diana Rafael).


Натхнення для витонченого та благородного орієнтального букету вони черпали у стамбульському палаці Топкапи. Його неймовірна архітектура та чудове оздоблення захоплюють уяву не одного покоління. Тут стіни вкриті золотими орнаментами та складними різьбленими ґратами, лінивий тягар оксамитових балдахінів ідеально доповнює чарівна м'якість низьких диванів, разом створюючи просто приголомшливу атмосферу величі та розкоші. Це інтер'єри, справді гідні султана, квінтесенція східного багатства та особливої орієнтальної естетики. Щоб відчути її, зовсім не потрібно вирушати у довгу подорож. Достатньо пари крапель чудового еліксиру, щоб перенестися в чарівне та прекрасне місце.


Аромат густий, багатогранний та переливчастий. Він величний, наче безкраї горизонти Босфору, і м'який, як його шовковисті хвилі, залиті вогненним мерехтінням сонця, що заходить. Як небесне світило забарвлює воду в насичений бурштиновий відтінок, так і парфумована вода буквально розтікається по тілу рідким золотом, адже в кожній пляшці містяться частинки цього дорогоцінного металу, які й надають шкірі легкого мерехтіння. Вони красиво заломлюють світло і утворюють навколо свого власника сяючу ауру. Парфум загадковий і спокусливий, інтригуючий та імпозантний – відмінно підходить для світських прийомів, театральних прем'єр чи урочистих заходів, коли вам потрібно виглядати на всі 100%.


Відкриває чудову піраміду п'янка насолода стиглих абрикосів. Соковиті та яскраві, вони розливаються медовим сиропом, щедро приправлені пікантними нотами вишуканого шафрану. У тягучих обіймах свіжого фрукта потопають граціозні пелюстки пишної троянди, политі карамеллю і присипані шоколадними крихтами, що перетворює їх на гурманські ласощі, перед якими просто неможливо встояти. Вкрадливий шепіт солодощів віртуозно відтіняють благородні акценти білого кедра і натурального уда, зливаючись разом у запаморочливу феєрію чуттєвості та млості. На зміну деревно-смолистим мотивам приходить витончена ванільно-амброва база, пронизана повітряним шовком мускусних струменів.


Це чудовий симбіоз витонченості та розкоші, чарівної магії Сходу та нескінченної витонченості. Ігриста, трепетна та хвилююча комбінація, яка гарантує своєму власнику захоплені погляди та компліменти оточуючих.

Купити Ramon Molvizar Art & Gold & Perfume Exclusive Scent можна в інтернет-магазині La Grande.