0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Armani Emporio Armani Stronger With You

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Armani Emporio Armani Stronger With You Туалетна вода
1 992 грн
Хіт
Armani Emporio Armani Stronger With You Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Armani Emporio Armani Stronger With You Набір (туалетна вода 50 мл + гель для душу 75 мл)
Немає у наявності
Armani Emporio Armani Stronger With You Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 75 мл + засіб після гоління 75 мл)
Немає у наявності
Armani Emporio Armani Stronger With You Дезодорант-стік
Немає у наявності

Emporio Armani Stronger With You – чуттєвість та романтика



Emporio Armani Stronger With You – шикарні парфуми для чоловіків. Легка фужерна композиція передає політ фантазії, ейфорію, яку відчуває кожна закохана людина. Аромат створений для романтичних натур, для яких життя, наповнене почуттями, набуває особливого сенсу. Освіжаючий ненав'язливий парфум відмінно підкреслить ваш образ як у ділових заходах, і на неформальних зустрічах.


Історія аромату



Giorgio Armani – марка, яка набула широкої популярності по всьому світу завдяки випуску розкішного одягу та аксесуарів. Однак керівництво бренду вирішило не зупинятися на досягнутому, і згодом компанія зайнялася виробництвом не менш шикарної косметики та парфумерії.

Emporio Armani Stronger With You було випущено у 2017 році, автор композиції – Cecile Matton. Парфуми уособлюють історію кохання Лаури та Пола. За задумом режисера, молоді люди живуть у центрі мегаполісу, але все ж таки знаходять можливість побути наодинці, подалі від людей і галасу великого міста. У лаконічній, але чуттєвій рекламі аромату показано, як закохані забираються на дах, щоб насолодитися компанією один одного, та випробувати ті неймовірні емоції, на які надихає спілкування зі своєю справжньою половинкою.

Автори ролика вкотре нагадують нам про те, як чудово пережити це почуття – кохати і бути коханим. Воно наповнює тебе зсередини, змушує бачити світ зовсім інакше. Відносини дарують відчуття впевненості у собі та якоїсь особливої сили. Ця ідея лягла в основу назви аромату: "Stronger With You" - "Сильніше з тобою".

Навіть дизайн упаковки підкреслює стильний та привабливий чоловічий образ: флакон прикрашений написом з назвою аромату, кришка оригінальної форми виконана у чорному кольорі.


Emporio Armani Stronger With You – легкість і елегантність



Верхні ноти композиції розкриваються пряним та трав'янистим букетом. Прохолодний освіжаючий аромат м'яти одночасно бадьорить та заспокоює, лист фіалки нагадує аспекти свіжоскошеної трави та огірка. Кардамон грає евкаліптовими відтінками з легкими лимонними акцентами, рожевий перець звучить дерев'яними мотивами та ледь чутними нюансами гвоздики.

Середні ноти композиції приваблюють солодкою феєрією: медовий аромат дині переплітається з екзотичним запахом ананаса. Пряно-трав'янисті, терпкі відтінки шавлії доповнюють легкі камфорні акценти. П'янкий аромат лаванди дарує відчуття спокою та безтурботності. Апетитний пряний запах кориці бадьорить і заряджає енергією.

Базові ноти грають деревними відтінками: нюанси кедра, гуаяка та каштана надають парфумам елегантного звучання. Ваніль спокушає запаморочливим солодким ароматом, відтіненим легкою гірчинкою. Смолисті нотки деревинного бурштину охоплюють зігріваючими відтінками.

Якщо ви хочете насолоджуватися привабливим парфумом, що спокушає романтичними тонами, радимо купити Emporio Armani Stronger With You в інтернет-магазині La Grande, де вас порадує не тільки відмінна якість продукції, а й накопичувальна система знижок.