0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cindy с. Freely

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cindy C. Freely Парфумована вода
Немає у наявності

Якщо ви вибрали для себе цей аромат, значить, будьте готові до того, що опинитеся під пильними та вивчаючими поглядами оточуючих, тому що власник Freely просто не може залишитися непоміченим! Парфумована вода представлена торговою маркою Cindy C . , дозволяє тому, хто віддає перевагу, виглядати стильно і актуально, залишаючись при цьому таким же безпосереднім, яким він є зазвичай. Композиція підкреслює природний шарм молодої людини, звертаючи увагу на її сильні сторони, посилює її привабливість, мужність, вишуканість.

Популярний сьогодні бренд Cindy C. відомий на парфумерному ринку з початку XXI століття. У його портфоліо входить кілька десятків чоловічих і жіночих композицій, що відображають суть представників сучасного суспільства: амбітних, енергійних, які прагнуть успіху і яскраво живуть. Аромати для стильних чоловіків та розкішних жіночних представниць прекрасної статі користуються високим попитом, оскільки відрізняються відмінною якістю та прийнятними цінами. Парфумерія, названа іменем неповторної Сінді Кроуфорд – моделі зі світовим ім'ям – випускається французькою парфумерною компанією Parfums Jean Jacques Vivier.

Молодим людям, які бажають почуватися природно незалежно від обставин, виглядати сучасно і приємно пахнути, інтернет-магазин Lagrande рекомендує купити Freely . Такий ароматний аксесуар може бути доречним у різних ситуаціях, будь то важлива ділова зустріч, що вимагає суворого класичного костюма, або невимушена обстановка, в якій чоловік може з'явитися в одязі в стилі кежуал.

Композиція відноситься до сімейства фруктових деревинно-квіткових. Мелодія Freely стартує розкішною фруктовою феєрією, що пахне яскраво і життєрадісно. Цю ароматну симфонію прикрашає вишуканість освіжаюче-терпкого бергамоту, що дарує приємну прохолоду та елегантність. На зміну фруктово-цитрусовому міксу приходять глибші та чарівні ноти: хвилюючий жасмин, чуттєві тони якого підкреслюють спокусливість чоловічого образу, доповнюється нотою смолисто-терпких почуттів, що заявляють про харизм молодої людини. Томна і обволікаюча ваніль, поєднуючись з акцентами анімалістичного мускусу та теплої спокусливої амбри, формують розкішний фінальний акорд. Цей мікс, що зачаровує, доповнюють благородні мотиви дубового моху, що вносить ноту стриманості і делікатності в ароматну феєрію.

Купити парфумерію Cindy C. у Києві за відмінною ціною ви завжди можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин пропонує гідний вибір товарів даного бренду та оперативну доставку зручним для вас способом. Крім парфумерної продукції, в асортименті також представлені товари по догляду за тілом від відомих виробників, сума найменувань жіночої парфумерії та декоративної косметики. Заглянувши на нашу інтернет-вітрину, ви зможете вибрати чудовий подарунок для себе, або для другої половинки чи близької людини.