0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Немає у наявності
Немає у наявності
Немає у наявності

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom – свіжість і витонченість

 

Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom – легкий освіжаючий парфум для жінок та чоловіків. Фужерний аромат із самого ранку заряджає бадьорістю та позитивом, мотивуючи на нові звершення. Композиція сподобається тим, хто любить постійно перебувати в русі, наповнюючи своє життя цікавим досвідом та емоціями. Тонкий ненав'язливий парфум ідеально підійде для повсякденного використання.

Історія аромату

 

Maurer & Wirtz – німецький бренд парфумерії продукції для догляду за тілом. Компанія випускає лінійку одеколонів 4711, загадкова історія якої ґрунтується на легендах та припущеннях.

Спочатку одеколоном називався лише один продукт – парфуми, виготовлені Йоганном Марією Фаріною. Італієць приїхав до Кельна в 1709 році і заснував там фірму, яка займалася виробництвом та продажем парфумів. Композиції з додаванням ексклюзивних компонентів припали до смаку місцевій знаті. У Фаріни з'явилися наслідувачі, але діяли вони інакше. Створюючи парфуми їхніх звичайних інгредієнтів, парфумери змогли значно здешевити виробництво та вийти на масовий ринок.

Згідно з однією з версій, така ж історія сталася і з одеколоном 4711 року. Парфумер Вільгельм Мюленс викупив у Фаріни, який не має жодного відношення до того самого творця знаменитого одеколону, право використовувати його прізвище. Мюленс упродовж тривалого часу успішно продавав власні парфуми за рахунок чужого відомого імені. Лише наприкінці ХІХ століття нащадкам Мюленса було офіційно заборонено судом використовувати прізвище Фаріни. У результаті в Кельні з'явилися два Будинки одеколонів.

Інша історія свідчить, що Вільгельм Мюленс один монах подарував на весілля рецепт одеколону. Спочатку за цим рецептом готували еліксир, який застосовували при застуді та головному болю. Засіб необхідно було додавати у вино. Але в 1794 році в місто проникли французи, і був виданий наказ Наполеона оголосити рецепти всіх ліків. Вільгельм не хотів цього робити, тому назвав засіб парфумом. Через деякий час засіб дійсно почали використовувати як туалетну воду.

Як би там не було, одеколони 4711 набули великої популярності і продовжують випускатися вже не перше століття.

Легкість та вишуканість

 

З перших секунд композиція розкривається нодрами мандарину, що бадьорять, відтіненими легкими восковими і трав'янистими акцентами. Кардамон грає лимонними та спеціальними нюансами з евкаліптовими та камфорними мотивами. Поєднання цих відтінків надає парфуму оригінальне звучання, що одночасно зігріває пряним теплом і освіжає цитрусовою прохолодою.

Дизайн упаковки доповнює енергійний стиль композиції: флакон з рельєфною поверхнею прикрашений наклейкою під назвою аромату на помаранчевому тлі, коробка декорована малюнком цитрусової рослини.

Якщо ви бажаєте поповнити свою колекцію тонким свіжим ароматом, радимо купити Maurer & Wirtz 4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom в інтернет-магазині La Grande, де в цій лінійці також представлений гель для душу.