0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Stella Mccartney Stella Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • s

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Stella McCartney Stella Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Stella McCartney Stella Eau de Toilette Туалетна вода
Немає у наявності

Йому не вистачає сил, щоб відірватися від вашої ніжної шкіри, що пахне так свіжо та приємно. Він забуває про ваші слабкості - безтурботність і легковажність, знаходить образ коханої ідеально жіночним і може пробачити абсолютно все, якщо ви одягаєте в аромат, який він дізнається з тисячі. Таку владу над сильною статтю може мати лише одна парфумерна композиція – Stella eau de toilette , представлена відомим британським виробником.

Популярний британський бренд Stella McCartney розпочав свою історію нещодавно – у 2000 році. Його засновниця, дочка легендарної у світі музики особистості - Пола МакКакартні, до відкриття власної торгової марки, проходила навчання біля метра Крістіана Лакруа, кравця свого батька Едуарда Секстона, а також мала досвід роботи креативним директором Будинку Chloe та співпрацювала з Gucci. Відійшовши в «одиночне плавання», модельєр не тільки випускала одяг під власним ім'ям, вона також шила вбрання для знаменитостей, у тому числі й для значних у житті заходів. Вона освоювала парфумерний ринок, залучаючи до співпраці таких професіоналів, як Жак Кавальє та Альберто Моріллас. На сьогоднішній день торгова марка займається випуском модної продукції: одягу, аксесуарів, парфумерії.

Колекція парфумів, що носить ім'я засновниці бренду, була запущена компанією у 2003 році. Саме тоді вийшло дебютне видання торгової марки, представлене у концентрації парфумованої води. У 2014 році продукт було перевидано. А у 2015 з'явилася його полегшена варіація – ніжна та елегантна туалетна вода.

Купити Stella eau de toilette може той, хто бажає насолодитися відчуттям щирої радості та щастя, які дарує погожий літній день. Ця композиція навіює своїй володарці приємні спогади, від яких світлішає на душі. Викликає на її вустах теплу усмішку і надихає йти далі, прагнути своїх заповітних мрій та амбітних планів.

Як і в оригінальній версії, ключовою тематикою цього видання є троянда. Шляхетна граціозна квітка з'являється тут у тандемі з не менш розкішними квітучими рослинами, що надають ансамблю багатогранність, з прохолодними цитрусовими мотивами і доповнюється спокусливим амброві обрамленням. Звучання Stella eau de toilette здається жінкам сміливим, грайливим, хвилюючим та незвичайним. Саме остання якість виділяє композицію серед тих, що представлені сьогодні на полицях спеціалізованих бутіків.

Туалетна вода розкривається соковитими бризками солодкого мандарину і холодом, що обпалює, замороженого лимона. Цей тандем доповнює елегантний відтінок квітучої фрезії. Чуттєве «серце» звучить дуетом півонії та солодкої болгарської троянди, відтіненим освіжаючою зеленню листа фіалки. Завершальний штрих пронизаний чуттєвістю нот теплої і принадної амбри.

Оформлення аромату ототожнюється з його настроєм: для декору флакона дизайнери вибрали легковажний рожевий та не стали змінювати фірмовим дрібним горошинам бренду. Придбати парфумерію Stella McCartney ви можете на сайті магазину Lagrande. Оцінивши ефективність нашої програми лояльності, ви, напевно, станете одним з наших постійних клієнтів.