0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Viper Green

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Viper Green Парфумована вода
6 277 грн
Ex Nihilo Viper Green Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Viper Green Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Viper Green : контраст ніжності та сили , щирості та підступності

Цей легкий, свіжий, ненав'язливий аромат-унісекс підкорює елегантним, чуттєвим і завзятим звучанням насичених, контрастних мотивів. Парфуми створені для людей, які вміють розставляти пріоритети, не відхиляються з обраного шляху, використовують свою чарівність та харизму для досягнення успіху.

Він чудово доповнює імідж бізнесмена, політика, громадського діяча, або ж цілеспрямованого юнака, який наполегливо долає кар'єрні сходи. Яскравий букет, що чарує незвичайними переливами, чудово поєднується і з образом милої, ніжної юної красуні, і з виглядом навченої життєвим досвідом дами або впевненої у своїх силах бізнес-леді.

Приваблива, приваблива мелодія звучить то полум'яно, провокаційно, то піднесено, суворо, нікого не дратує і не душить, тому доречна і в діловій атмосфері, і на галасливій вечірці чи побаченні. Поєднання цитрусової свіжості та бальзамічного тепла робить композицію придатною для будь-якого часу доби та сезону.

 

Історія аромату

Перші парфумерні шедеври Ex Nihilo , створені з нуля (так з французької перекладається назва паризького бренду), з'явилися у флагманському бутіку на вулиці Сент-Онорі 352 на початку 2014 року. Характерною особливістю всіх лінійок стало заперечення стереотипів та дотримання авторської концепції розкішних парфумів, що допомагають розкрити індивідуальність та неповторність особистості людини.

Модний нішевий будинок співпрацює і з молодими, і з всесвітньо відомими парфумерами, які є оригінальними авангардними букетами. Лінійка ViperGreen, що увійшла до колекції Les Interdites, народилася в результаті творчої співпраці двох талановитих співробітників компанії Givaudan Nadege Le Garlantezec та Guillaume Flavigny.

Новинка 2017 належить до сімейства деревних фужерних ароматів. На її створення майстрів надихнула легенда про змія-спокусника, перед яким неможливо встояти. Назва серії "Зелена змія" уособлює прагнення людей до задоволення, незважаючи на небезпеку. Ароматний еліксир знаходиться у стандартному брендовому флаконі під золотистою кришкою і пофарбований у світло-зелений колір, що символізує надію, свободу, мудрість та гармонію з природою.

 

Грайливість та витонченість неординарної композиції

Симфонія свіжості, розкоші та вишуканості полонить своїми витонченими, динамічними інтонаціями, що відображають сміливість та зухвалість, жіночність та ніжність. Увертюру виконують грайливі ноти зеленого мандарина і гіркого, пряного гальбануму, пом'якшені солодкуватими, трав'яними, злегка мускусними нюансами кореня ангелики.

З «серця» композиції долинають спокусливі медові пасажі жасмину самбак, оточені солодкими, квітковими, пудровими півтонами кореня ірису. Запатентована Givaudan молекула rosyfolia перетворює холодний аромат на теплий і м'який. Благородство власників парфуму оспівують бальзамічні акорди почуттів та ветівера, пробуджують чуттєвість та любов.

Якщо ви хочете випробувати силу впливу загадкового еліксиру, то купити Ex Nihilo Viper Green ви можете в інтернет-магазині La Grande.