0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Sweet Morphine

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Sweet Morphine Парфумована вода
6 990 грн
Ex Nihilo Sweet Morphine Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Sweet Morphine Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
Немає у наявності

Ex Nihilo Sweet Morphine : гармонія невинності та чуттєвості

Жінок різного віку, кольору шкіри, освіти та соціального статусу поєднує неординарність та загадковість двоїстої натури, в якій органічно поєднуються крихкість та рішучість, скромність та пристрасність. Цьому незбагненному явищу, що не піддається раціональному поясненню, присвячений п'янкий, спокусливий букет квітів з інтригуючою назвою «Солодкий морфін».

Легка, свіжа, гармонійна композиція надихає, манить, наповнює оптимізмом, розсіює сірість та нудьгу, прикрашає будні яскравими фарбами. Наділений магічною силою аромат оспівує багатоликі прояви жіночності, зачаровує м'якістю, щирістю та ніжністю звучання, занурює в атмосферу радості та щастя. Він призначений для юних романтичних мрійниць та чуттєвих фатальних красунь – для кожної з нас у нього є свої особливі чари.

Привабливий, ненав'язливий парфум чудово розкривається у прохолодний час, переважно взимку та навесні, комфортно звучить і вдень, і ввечері, в офіційній та святковій обстановці.

 

Історія аромату

Бренд Ex Nihilo народився з бажання трьох креативно мислячих, пристрасно захоплених парфумерним мистецтвом особистостей – Бенуа Вердьє, Олів'є Ройєра та Сільві Лодай – відродити творчі авангардні традиції. Торгова марка зайняла свою нішу на перетині селективної та елітної парфумерії, запропонувавши клієнтам нетривіальні, інноваційні твори.

У 2015 році в паризькому бутіку на вулиці Сент-Онорі було представлено нову, десяту за рахунком і першу жіночу композицію Sweet Morphine. Парфумована вода стала першою в грайливій та привабливій лінійці Les Interdites, яка уособлює ідею отримання задоволення від прихильності до якоїсь речі, об'єкта чи людини. Делікатна, солодка, еротична серія створена парфумером Nathalie Gracia-Cetto, натхненною глибиною і мінливістю жіночого характеру. Піднесені почуття, витонченість та шарм героїні парфуму передані й у дизайні золотисто-рожевого флакона.

 

Мелодія ніжності, витонченості та спокуси

Чарівний панорамний твір настільки гармонійний, продуманий до найдрібніших деталей, що їм хочеться насолоджуватися якомога довше. Воно починається плавно, не поспішаючи, насолоджує нюх розкішними переливами запашного бузку і благородного, трохи гіркого з витонченим пряним нюансом бергамота. Їхні акорди зачаровують ніжною свіжістю та витонченою насолодою, поступово зливаючись з галантними нотами серця.

Оксамитова медова троянда, райдужний, теплий, трохи пудровий ірис і сором'язлива солодкувата мімоза оточують таємничою аурою, вселяють впевненість, вносять у звучання принадні, кокетливі відтінки. Симфонія завершується витонченими трелями бурбонської ванілі, шоколадного ветівера та шовковистих почул. Фіалкові, зелені, деревні вкраплення касатика і запаморочливий солодкий геліотроп надають таємничості шлейфу, пробуджують фантазію і окриляють мрії.

Придбати Ex Nihilo Sweet Morphine ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми гарантуємо оригінальність продукції, доступні ціни та доставку по Україні.