0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Ex Nihilo Fleur Narcotique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Ex Nihilo Fleur Narcotique Парфумована вода
275 грн
Хіт
Ex Nihilo Fleur Narcotique Набір (парфумована вода 5 флаконів по 7.5 мл)
5 875 грн
Ex Nihilo Fleur Narcotique Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Ex Nihilo Fleur Narcotique Парфумована вода (без пакування)
Немає у наявності
Ex Nihilo Fleur Narcotique Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності
Ex Nihilo Fleur Narcotique Гель для душа
Немає у наявності
Ex Nihilo Fleur Narcotique Лосьйон для тіла
Немає у наявності

Ex Nihilo Fleur Narcotique




Історія нішевого бренду Ex Nihilo розпочалася із зустрічі трьох ентузіастів, які не мають до світу парфумерії жодного відношення. Француза Бенуа Верд'єр, американку Сільві Лодей та шведа Олів'є Ройєра разом звела любов до авангардизму. Поступово спільне захоплення переросло у бажання створити щось нове, несхоже на стереотипні продукти масового виробництва. Так народився бренд з химерною латинською назвою, що в буквальному перекладі звучить «З нічого». Засновники торгової марки розробляють концепцію аромату, черпаючи натхнення у бунтарів, які звикли плисти проти течії і заперечують норми, а потім професійні парфумери втілюють їхні задуми в життя. Саме так з'явився чудовий Fleur Narcotique.

Ця унісекс-композиція, представлена у 2014 році, – одна з перших у колекції будинку і, безумовно, найвідоміша. Над її формулою працював майстер Givaudan Квентін Біш (Quentin Bisch), відомий своїми роботами для Etat Libre d'Orange, Thierry Mugler, Jean Paul Gaultier та Yves Saint Laurent. Йому вдалося створити образ прекрасної, але хижої квітки, що володіє просто гіпнотичним тяжінням. Її пахощі дурманять і зачаровують, приваблюють в чаклунські тенета. За показною легкістю та ніжним трепетом пелюсток ховається небезпека, але, навіть знаючи про загрозу, неможливо не піддатися фатальним чарам!



Сольну партію в цьому чудовому творі відіграє півонія. Як відомо, отримати ефірну олію з цієї рослини неможливо, тому парфумери зазвичай використовують комбінацію кількох інших, таких як троянда і тропічні фрукти, або синтетичний аналог, як у даному виданні. Творці свідомо використовували підвищене дозування, щоб зробити аромат навмисне кітчевим. Такий акорд не просто солодкий та запашний, у ньому є щось металеве, невловиме та хвилююче, що вигідно виділяє парфумовану воду серед інших. Соковита м'якоть персика та лічі чудово доповнює переливи флердоранжу й жасмину. Сонячний бергамот забезпечує м'яке свіже мерехтіння, мускус робить звучання невагомим та граційним, найтоншим шовком ковзаючи по шкірі, а завершує чарівну комбінацію аристократична база із замшевого моху та деревини цінних порід.



Букет напрочуд ніжний і водночас чуттєвий, спокусливий і хвилюючий уяву, що інтригує і бризкає ранковою прохолодою, коли витончені бутони тільки починають розпускатися, а на смарагдовому листі тихо мерехтять кришталеві крапельки роси. Це дивовижне диво, чудово збалансований і округлий, гармонійний і цілісний аромат, що лягає вуаллю на плечі і огортає свого володаря казковим флером з пелюсток, що танцюють на вітрі. Запаморочливе поєднання, яке нікого не зможе залишити байдужим! Парфумована вода відмінно проявляє себе в будь-яку погоду, підходить для денного та вечірнього образу. Це чудовий вибір для урочистих заходів, вечірок, свята чи побачення – втілення витонченості та елегантності, - парфум, який гарантовано не залишить вас без компліментів!



Купити Ex Nihilo Fleur Narcotique можна в інтернет-магазині La Grande. Вибирайте між традиційним варіантом, тестером або набором із мініатюрами на свій смак!