0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Amouage Figment Man

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Amouage Figment Man Парфумована вода
5 881 грн
Amouage Figment Man Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Amouage Figment Man: гра уяви

 

Один з найцікавіших творів сучасної парфумерії – чудовий Amouage Figment Man , що створює химерні ілюзії і забирає уявні світи. Він наповнює простір поєднанням землістих і тварин, деревних і фужерних, мускусних і амбрових, пряних і цитрусових нот - немов мелодія, присвячена таємницям планети, їх дивовижним розгадкам і міфам, що іноді ведуть убік від істини, але нерідко привід.

Аромат має філософський характер, він адресований чоловікам, які шукають або вже пізнали сенс життя, цінують прекрасну і мають розвинену уяву, щоб мати можливість оцінити незвичайну красу цього твору.

Трохи історії

 

Композиція була створена в 2017 році і вийшла за традицією ефектною парою з версією для прекрасної статі. Автором її став креативний директор будинку "Амуаж" Крістофер Чонг.

Ідеєю твору була фікція, вигадка – створення якогось образу, далекого від реальності, і водночас неймовірно привабливого саме своєю містичністю. В результаті вийшло справжнє буйство дуже натуральних природних фарб, якими ніби написано якусь сюрреалістичну картину.

Неймовірної краси коробка, розписана химерними візерунками, лише посилює враження від основної концепції видання, а красивий градієнтно-блакитний флакон, чия кришка виготовлена у вигляді рукоятки оманського кинджала, прикрашеного каменем, зробить «Видум» інтригуючим і незвичайним подарунком будь-якому.

Купити Amouage Figment Man в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня продукція бренду, створеного в Омані в 1983 році за указом Султана Кабуса бен Саїд Аль Саїда особисто оманським принцом Сайєдом Хамадом. Нині будинок Амуаж вважається однією з найпрестижніших і найфешенебельніших парфумерних марок у світі.

 

У владі чарівних ілюзій

Композиція відкривається незвичайним поєднанням ментолово-квіткової ноти елегантної герані, соковитим тонізуючим аспектом лимона та пряним нюансом рожевого перцю.

Серцевий акорд дуже яскравий і харизматичний: тут панують тваринні ноти, аранжовані з дерев'яною підкладкою із вершкового сандалу та солодкувато-димного ветівера.

Нетривіальний і фінал, де землісті природні тони доповнені рідкісним акцентом гуаякового дерева та східним, чуттєвим та колоритним мотивом лабдануму.

Якщо ви хочете мати парфум, який радикально відрізняється від усього, що ви досі чули, якщо ви хочете виділитися та здивувати публіку абсолютно небанальним підходом до створення власного ольфакторного образу, вам, безумовно, варто купити Amouage Figment Man в інтернет-магазині La Grande!