0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Tobacco Nuit

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Cologne Tobacco Nuit Одеколон
Немає у наявності
Atelier Cologne Tobacco Nuit Одеколон (тестер)
Немає у наявності

Atelier Cologne Tobacco Nuit – вишуканість та обсяг

 

Atelier Cologne Tobacco Nuit - аромат, що огортає неповторним східним колоритом. Композиція відмінно доповнить як чоловічий, так і жіночий образ, розкриваючи брутальність чоловіків і темперамент прекрасних леді. Парфуми притягують яскравими контрастами: починаючи своє звучання з легких цитрусових ноток, збагачених відтінками спецій, аромат продовжує грати смолистими та деревними мотивами, огортаючи таємничими димними тонами. Витончена композиція підійде як для ділової офісної атмосфери, так і для побачень та інших неформальних заходів.

 

Історія аромату

 

Atelier Cologne – бренд селективної парфумерії із цікавою історією. Засновники торгової марки – Крістоф та Сільвія – чоловік та дружина. Спочатку вони окремо займалися ароматами, і одного разу зустрілися на співбесіді. З цього моменту почалася історія їхнього кохання, яке не тільки змінило їхнє життя, а й подарувало світу незвичайні парфуми. Спілка двох творчих, ініціативних особистостей не могла не принести свої плоди. Крістоф та Сільвія вирішили внести у світ парфумерії щось принципово нове.

Вирішили взяти за основу класичні одеколони, але рецептура зазнала значних змін. При виробництві використовуються традиційні цитрусові та трав'янисті нотки, але концентрація ароматичних речовин тут значно вища, тому парфум набуває обволікаючого, тривалого шлейфу. Також додаються різні цікаві відтінки, які надають кожному аромату унікальним, вишуканим звучанням.

Atelier Cologne Tobacco Nuit був випущений у 2016 році у рамках серії Collection Orient. На створення ароматів Крістофа та Сільвію надихнули подорожі Азією та Близьким Сходом. Краса природи, загадкова місцева атмосфера – все це позначилося на вишуканих парфумах. Відмінна риса дизайну упаковки – флакон з білої порцеляни, прикрашений золотистою кришечкою та шкіряною етикеткою.

 

Atelier Cologne Tobacco Nuit – таємничість та витонченість

 

Композиція починає своє звучання з легких, ледве вловимих ноток клементину, що іскриться солодкими цитрусовими переливами апельсина та мандарину. Кмин і коріандр грають апетитними пряними відтінками, огортаючи спеціальним теплом.

Середні ноти розкриваються несподіваним акцентом тютюнової квітки, що поєднує в собі солодкувато-пряні аспекти фіалки і гвоздики, збагачені легкими тютюновими тонами. Лабданум і олібанум огортають таємничими смолами, доповненими ледь вловимими тваринними мотивами.

База парфуму переливається пряними акцентами бобів тонка, в яких вгадуються нотки ванілі, кориці, гвоздики та мигдалю. Деревні нюанси пачулей і білого кедра манять свіжими хвойними, обволікаючими димними та гіркувато-терпкими аспектами.

Якщо ви хочете поповнити свою колекцію витонченим парфумом, радимо купити Atelier Cologne Tobacco Nuit в інтернет-магазині La Grande. Якщо у вас залишилися питання про товар, ви можете зателефонувати, вказаному на сайті, і наші менеджери детально вас проконсультують.