0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Mistral Patchouli

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності

Легкий і водночас інтенсивний Mistral patchouli – варіант для тих, хто вибирає неординарні та не «найвсюдисніші» парфуми, хто бажає пахнути оригінально та незбито, привертаючи увагу до свого образу.

Новий погляд на звичні речі, концептуально інший підхід у створенні ароматних композицій – саме це дозволило дітищу Крістофа Серваселя та Сільвії Гантер, якому спочатку пророкували провал, бути успішним. Торгова марка нішевих парфумів, заснована парою в 2009 році, на сьогоднішній день має достатню кількість шанувальників, має успіх у справжніх цінителів парфумерних вишукувань. Бренд випустив уже кілька колекцій продукції, серед яких переважають унісекс-композиції. Її фірмовий знак – витонченість цитрусових відтінків, глибина та інтенсивність яких посилюється завдяки поєднанню з цінними натуральними компонентами – багатими маслами. Таке рішення дозволяє "легким духам" або Cologne Absolue, створеним Atelier Cologne, ставати в результаті розкішними, гармонійними та стійкими.

Купити Mistral patchouli – значить пізнати і визнати силу цього таємничого парфюму. Створення даного одеколону продиктоване прагненням інакше подивитись досить популярну парфумерну ноту – незрівнянні пачулі. Парфумер подає їх у тандемі зі спеціями, фірмовими цитрусами, злегка «припудрює», робить аромат теплими, м'яким, свіжо-пряним і таким, що запам'ятовується. Суворість і прохолода, що відчувається на початку аромату, поступається місцем м'якості, бархатистості, затишку.

Композиція сімейства дерев'яні фужерні підкорює своєю привабливою мелодією. Вона розсипається іскорками зірчастого анісу, що насичує одеколон приємними пахощами, що освіжають, що робить його більш тонким, прохолодним, комфортним. Аніс гармонійно сплітається з соковитим, позитивним помело і підбадьорливим, пікантним чорним перцем. М'якість і пудровість одеколону надає делікатний ірис, злегка посипаний пелюстками герані і відтінений димним ладаном, що умиротворює. Потужний базовий акорд не перестає дивувати своєю багатогранністю: у ньому раз у раз вгадуються пачулі, що задають характер аромату, теплий, густий, смолистий бензоїн і таємничий ветівер Таїти.

Кожен, хто одягнеться в подібний парфум, повинен йому відповідати своїм зовнішнім виглядом, манерами спілкування, елегантністю. Людина, яка його вибирає, однозначно має гарний смак. Він вміє та любить доглядати за собою, носить якісний одяг, віддає перевагу дорогим аксесуарам від виробників з репутацією, перевіреною роками. З ним приємно і комфортно знаходитися поряд, відчуваючи впевненість, спокій і умиротворення, що виходять від нього.

Оманлива простота оформлення одеколону може припасти не до смаку тим, хто не знає, яка насправді розкіш «захована» майстрами в цьому флаконі. Купити вишукану парфумерію Atelier Cologne можна, залишивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande. Ми намагатимемося докласти максимум зусиль, щоб ви змогли вибрати свого ідеального ароматного супутника!