0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Parfums de Marly Delina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Parfums de Marly Delina Димка для волосся
75ml
2 832 грн
3 293 грн
Акція
-14%
Parfums de Marly Delina Крем для тіла
200ml
5 026 грн
Parfums de Marly Delina Парфумована вода
Немає у наявності
Parfums de Marly Delina Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Parfums de Marly Delina Набір (парфумована вода 3 флакони по 10 мл)
Немає у наявності
Parfums de Marly Delina Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності
Parfums de Marly Delina Гель для душа
Немає у наявності

Parfums de Marly Delina - аромат , гідний фаворитки короля!

 

Перед вами одна з найуспішніших і найяскравіших композицій цього розкішного нішевого бренду – блискуча «Деліна»! Квіткова парфумована вода Parfums de Marly Delina захоплює з перших секунд знайомства своїм по-справжньому королівським характером. Вона спокушає мелодією троянд і насолодою фруктів, манить магнетизмом мускусу і підкорює шляхетністю деревних нот.

Цей надзвичайно стійкий і дивовижно шлейфовий парфум стане чудовим доповненням до образу, який ви створюєте для своїх жіночих перемог: він не терпить конкуренції і голосно стверджує вашу незаперечну першість, де б ви не з'явилися.

Історія аромату

 

Ім'я цього бренду не відоме широкій недосвідченій публіці, зате чудово знайоме справжнім поціновувачам – усім, хто цікавиться нішевою парфумерією та цінує мистецтво складання не комерційних, а авторських ароматів. Творець бренду Жюльєн Шпреше назвав свій парфумерний будинок на честь улюбленого місця відпочинку короля-сонця – знаменитого Людовіка XIV. Замок Шато де Марлі знаходиться в передмісті Парижа і побудований за особливим наказом монарха в кінці 17 століття - ось чому його можна вважати справжнім втіленням духу тієї епохи.

Концептуально близькі королівським смакам та твори будинку Parfums de Marly . Так, колекція Royal Essence, до якої входить прекрасна «Деліна», справді королівська – і за характером, і щодо дизайну. Вишукані, дорогі флакони прикрашені рельєфним витонченим обрамленням, що нагадує декор палацових приміщень, до того ж доповнені шовковими крученими пензлями в тон фіалів. У колекції вже понад 25 екземплярів парфумів, і кожен із них – справжній витвір мистецтва.

Ніжний відтінок флакона «Деліни» виглядає безневинним і дівочим, проте всередині нього міститься пристрасне звучання, гідне справжньої придворної дами часів Великого Людовіка!

Купити Parfums de Marly Delina в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де для вас зібрані твори не тільки визнаних у всьому світі люксових марок, але й парфумерних нішевих будинків для тих, хто віддає перевагу унікальній парфумерії.

 

Секрет вашого приголомшливого успіху

Композиція, автором якої став відомий майстер Квентін Біш, відкривається звучним кисло-солодким фруктовим акордом лічі, ревеню та бергамоту з пікантним штрихом мускатного горіха. Неймовірно запашне «серце» парфумованої води спокушає розкішшю пахощів чуттєвих турецьких троянд, доповнених співзвучними ним півонями і нюансом петалії, що посилює цей запаморочливий запах, особливої речовини з ароматом півонії. Доповнює враження чарівна магія мускусу та жіночна манкість ванілі. Фінал справді шикарний, адже тут панує бальзамічний ладан в обрамленні дерев'яних відтінків кашмерану, ветівера таїтян і білого кедра.

Якщо ви не боїтеся гучних, виразних парфумів з французьким шармом і водоспадом чуттєвості, вам неодмінно варто купити Parfums de Marly Delina в інтернет-магазині La Grande - він вас ні на секунду не розчарує!