0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Odin 10 Roam

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • o

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Odin 10 Roam Парфумована вода
Немає у наявності
Odin 10 Roam Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Вишукану східну композицію Roam модний будинок Odin випустив у 2013 році. Це п'янкий і чуттєвий унісекс, натхненний чарівною пахощами тропічних лісів. Незбагненні та багатоликі, вони приховують у собі тінисті зарості та залиті сонцем галявини, небезпеку та бездоганну красу, інтригу та умиротворення. Контрастний образ чудово втілив у багатому букеті парфумер компанії Drom Fragrances Жан-Клод Делвіль (Jean-Claude Delville), відомий своїми роботами для таких марок, як Aramis, Celine Dion, Banana Republic, Givenchy та Victoria's Secret.

Його творіння перенесе вас у саме серце джунглів, де на могутніх гілках дерев розпускаються витончені бутони, повітря наповнене співом казкових птахів і пахощами вологої землі, трепетом роси на гладкому зеленому листі і потріскуванням стиглих тропічних плодів, готових впасти прямо вам. Просто чудова комбінація, перед якою неможливо встояти!

Відкривають чудову піраміду грайливий розсип дорогоцінних спецій. Королівський шафран в обрамленні пекучого перцю розсипається міріадами сонячних іскорок, зачаровуючи неймовірною палітрою відтінків. Колкі й гострі, зухвалі та темпераментні акорди чудово доповнюють принадну ніжність кавового та імбирного кольору. Тремтливі пелюстки граційно поблискують на тлі димчастих воскурений ладану, принадних і таємничих. Туманний вуаль пахощів підвищує градус інтриги, роблячи звучання більш виразним і привабливим.

Парфумована вода подібна до блискавки, потужного електричного розряду або хвилі цунамі - накриває вас з головою і змушує забути про все на світі, щоб повністю віддатися до влади чудової гармонії. Аромат контрастний і чуттєвий, припаде до душі поціновувачам неординарної та складної парфумерії. Він захоплює вихор невимовних емоцій, тягучими смолами розливається по шкірі, полонить віртуозно збудованим балансом теплих і холодних нот. Це неймовірна феєрія спокуси і пристрасті, спокуса, що дурманить, розтікається густим кокосовим молоком по гладкій і чорній ебеновій деревині.

Букет вражає уяву своїм багатством і складністю: то він спалахує вишуканою гіркотою бальзамічних акордів, то блищить кришталевою чистотою листя після зливи, струмує вкрадливим пошепки багать і розчиняється в невагомому місячному світлі. Поєднання незвичайне і привабливе, припаде до душі мрійливим і витонченим натурам, які люблять виділятися в натовпі і прагнуть завжди підкреслити свою яскраву індивідуальність і унікальне почуття стилю. Композиція добре проявляє себе в будь-яку погоду, буде доречною для денного та вечірнього ансамблю - вона додає елегантності, робить образ незабутнім і ефектним.

Десяте видання упаковане у фірмовий прямокутний флакон із глянсово-чорною кришкою. Мінімалістичний дизайн лише підкреслює розкіш вмісту. Придбати Odin 10 Roam в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.