0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Philtre Ceylan

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Cologne Philtre Ceylan Одеколон (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Як розтопити серце предмета свого обожнювання? Як звернути увагу на свою персону, зробивши це природно та невимушено? За допомогою чого прив'язати до себе цю особу, зробивши так, щоб у її думках були лише ви? Відповідь на ці болючі питання, що мучать душу закоханого, знають творці Philtre ceylan , представленого торговою маркою Atelier Cologne .

Парфумерний будинок Atelier Cologne не втомлюється радувати своїх шанувальників та поціновувачів нішевої парфумерії новими шедеврами. У 2016 році асортимент компанії поповнився черговою колекцією, що складається з п'яти незвичайних і позицій, що запам'ятовуються. Collection Orient стала плодом вражень, які засновники бренду, Сільвія Гантер та Крістоф Сервасель, отримали у процесі поїздок до країн Азії та Близького Сходу. Колорит та звичаї тих земель настільки надихнули Сільвію та Крістофа, що презентовані видання не змогли залишитись непоміченими серед новинок, що вийшли водночас. У формули продуктів були включені ароматичні інгредієнти, які використовуються в цих країнах. Цей маневр дозволив надати їхньому звучанню оригінальності та підкреслити самобутність.

Купити Philtre ceylan - значить сповна насолодитися цією мелодією для двох, що бадьорить і дарує сили, розділити з коханою людиною радість від теплої, романтичної зустрічі.

Його пахощі на старті нагадують потужний вибух – яскравий, вражаючий і бадьорий. Потім мелодія стає делікатнішою, пом'якшується, даруючи своєму власнику почуття комфорту та затишку, пікантність спецій та насолоду деревини.

Такий чуттєвий, іскристий і романтичний парфум під силу розбити невидиму перешкоду, що розділяє свого власника і того, до кого тяжіє його серце. Хвилюючий і ніжний, наповнений свіжістю та яскравими, незбитими відтінками, цей парфум стане справжнім любовним еліксиром, чарівним зіллям, почувши запах якого предмет побажання залишиться обеззброєним.

Початкові ноти одеколону дивують оптимістичним звучанням бергамоту, м'яти та кардамону. Цей хвилюючий, свіжий та енергійний мікс привносить у композицію відчуття прохолоди. Тонізуючі акценти чорного та зеленого чаю відрізняються умиротвореністю, а трепетна м'яко-пудрова квітка ірису додає витонченості. Тріо пряного та теплого кмину, делікатного папірусу та димно-землистого гуаяку формують чарівний фінальний акорд.

Стійкий і збалансований, благородний і нереально красивий парфум - вибір тих, хто зможе оцінити глибину і копіткість роботи його автора, і хто бажає мати у своєму арсеналі одеколон, з яким легко і комфортно. Його ненав'язливість та простота поєднуються з шиком та елегантністю, а наявність дзвінких цитрусових нот видає фірмовий почерк бренду.

Як і інші «побратими», що склали цю серію, композиція одягнена в білий флакон, прикрашений етикеткою в холодних тонах. Купити вишукану парфумерію Atelier Cologne можна, залишивши замовлення в інтернет-магазині Lagrande.