0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Atelier Cologne Mimosa Indigo

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Atelier Cologne Mimosa Indigo Одеколон (тестер)
Немає у наявності
Немає у наявності

Ваша привабливість може стати ще відчутнішою, якщо для цього виходу ви оберете щось від відомого виробника Atelier Cologne. Наприклад - теплий і хвилюючий аромат під назвою Mimosa indigo! У його звучанні прослизає інтрига, яку відчуває кожен, хто зумів торкнутися цієї досконалої композиції. Ця мелодія захоплює, глибоко проникає в серце, змушуючи його битися частіше.

Парфумерний будинок Atelier Cologne розпочав свою історію лише у 2009 році. Незважаючи на відносно недовгий період свого існування, бренд отримав зайняти гідне місце серед іменитих виробників елітної парфумерії і порадувати шанувальників вишуканими нішевими продуктами. Засновники торгової марки Сільвія Гантер та Крістоф Сервасель показали шанувальникам альтернативний підхід – вони створили нову, принципово іншу концентрацію парфуму, яка називалася Cologne Absolue чи «легкі парфуми». Вишуканість цитрусів, яка відчувається у кожному творі, стає ще глибшою та насиченою через високу концентрацію якісних натуральних масел, адже саме їхні майстри використовують у своїй роботі. Результатом такої праці є захоплення, неймовірні емоції, які відчувають люди, рука яких тягнеться до стильних «струнких» флаконів.

У 2016 році торгова марка поповнила своє портфоліо п'ятьма новими виданнями, що увійшли до колекції, яка отримала назву Collection Orient. Численні поїздки до Азії та на Близький Схід надихнули засновників парфумерного будинку на її створення. Аромати, що увійшли до серії, відображають запахи та традиції тих земель, де вдалося побувати Сільвії та Крістофу. Як і попередні продукти, вони одягнені в ємності суворої форми, виготовлені з матеріалу благородного сніжно-білого кольору, доповнені розкішними етикетками та «золотими» кришками. Оформлення виглядає багато, повністю відповідає багатогранності та колориту одеколонів усередині.

Купити Mimosa indigo - значить, доторкнутися до чаклунства, створеного іменитим і талановитим майстром. Свою назву композиції подарував один із рідкісних сортів мімози, що росте на просторах сонячної Індії. Вона асоціюється з містичністю, таємничістю, на яку здатна лише бархатиста, сповнена соковитих пахощів глибока ніч. Вона дозволяє почуватися вільно і розкутіше, але при цьому виглядати стильно, дорого.

Одеколон стартує пронизливо яскравими відтінками танжерину та гіркувато-терпким прохолодним бергамотом, доповненими гострими, дерево-солодкими нюансами шафрану. Запашний бузок, ноти якого співають про кохання, романтику та світлі надії, перегукуються з теплими, інтимними, чарівними акцентами розкішної шкіри та делікатними квітковим диханням мімози. Привабливе тріо сандала, мускусу та пікантної, зухвалої ванілі формують вражаючий фінальний акорд.

Кожен, хто бажає ближче дізнатися про фірмовий почерк бренду, може купити вишукану парфумерію Atelier Cologne . У Києві це можна зробити, оформивши замовлення у нашому інтернет-магазині. Lagrande чекає на вас!