0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Les Liquides Imaginaires Phantasma

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Phantasma Парфумована вода
196 грн
Les Liquides Imaginaires Phantasma Парфумована вода (тестер)
100ml
3 310 грн

Les Liquides Imaginaires Phantasma – розбуди своє уява !

 

Фантазія здатна подарувати вам цілий світ - досконалий, чудовий, не схожий на реальність, в якій ви перебуваєте. Нішевий парфумерний будинок Les Liquides Imaginaires знає цей секрет, адже він створив унікальний аромат Phantasma , емблемою якого стала біла змія Гіппократа, що обвилася навколо флакона з лікувальним – а можливо і летальним – зіллям. Все є отрута і є ліки, як стверджував батько сучасної медицини, і немає підстав не довіряти йому ні у філософів, ні у парфумерів. І навіть геніальний літератор Антуан де Сент-Екзюпері представив цей образ у книзі про Маленького Принца – адже саме Змія допомогла йому здобути щастя та вирушити у той світ, де його фантазія реальна.

Аромат переливається зеленими та цитрусовими, свіжо-пряними та деревними, мускусними та свіжими, фужерними та солодкими акордами, змушуючи вас насолоджуватися спогляданням кожного відтінку.

Трохи історії

 

Бренд був заснований у 2011 році двома креативними людьми, які тонко відчувають красу і здатні перетворити створення ароматів на високе ольфакторне мистецтво. Філіппе Ді Мео та Давид Фроссар вирішили, що випускатимуть не просто розрізнені твори, а об'єднані тематичні колекції з трьох ароматів, які з різних боків обіграють одну ідею.

Задум виявився надзвичайно успішним, і зараз бренд – один із найавторитетніших і визнаних у світі нішевої парфумерії, а 30 видань, що входять до його портфоліо, незмінно захоплюють яскравими ідеями та якістю їх втілення.

Це стосується і трилогії Les Humeurs, складеної з видань Lacrima («Сльоза»), Melancolia (Печаль) та Phantasma («Фантазія»). Всі три парфуми мають особливі настрої та служать справжніми антидепресантами. Тріо присвячено ідеї Гіппократа про те, що ключові рідини в організмі людини здатні радикально змінювати наш настрій і самовідчуття. Ідея відображена навіть у дизайні – флакони отримали вигляд старовинних аптечних судин для ліків та пахощів, адже аромати цієї колекції – справді цілющі!

Інтригуюча колекція Les Humeurs представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Phantasma можна буквально за лічені хвилини та отримати заповітний флакон прямо додому з кур'єром або на зручне відділення пошти.

 

Les Liquides Imaginaires Phantasma…

У композиції немає традиційного поділу на прелюдію, серце і основу - вона грає і переливається багатоплановими відтінками безперервно - вам залишається лише насолоджуватися кожним з них, відкриваючи для себе нові її аспекти.

Фантазія прокидається з першими акордами яскравих і соковитих зелених нот, які ніби ведуть вас у далечінь по химерних вигинах лісових стежок – уперед, у світ вашої уяви. Потім перед вами розстеліться поле нарцисів – ароматних квітів, що наповнюють вашу душу весняною свіжістю. Їх ефектно доповнює пряна мускатна шавлія, чий мускусний підтон підкорить вас своєю чуттєвістю.

Особливий шарм привносить у твір тема лісового горіха на чудовій дерев'яній основі.

Якщо вам імпонує ця лісова фантазія, якщо саме вона торкається струн вашої душі, вам неодмінно варто купити Les Liquides Imaginaires Phantasma в інтернет магазині La Grande: він створений саме для вас!