0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Les Liquides Imaginaires Melancolia

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Les Liquides Imaginaires Melancolia Парфумована вода
196 грн
Les Liquides Imaginaires Melancolia Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Les Liquides Imaginaires Melancolia: ліки від депресії !

 

"Уявні рідини" - таку назву цей парфумерний бренд Les Liquides Imaginaires отримав не випадково: саме він вигадує справді унікальні твори, які здатні подарувати нам владу не лише над симпатіями оточуючих, а й над власним настроєм та емоціями. Парфумована вода Melancolia здатна подарувати вам умиротворення та гармонію, вона заспокоїть душевні рани та наповнить вас новими відчуттями, які вилікують вас від туги.

Аромат огортає акордами свіжих прянощів, захоплює фужерними та зеленими, цитрусовими та мускусними, камфорними та теплими пряними, деревними та пудровими переливами нот.

Він здатний радикально змінити і ваш день, і вашу долю – недарма в рекламній кампанії аромат втілений в образі білої змії, символу мудрості та забуття. Антуан де Сент-Екзюпері. Вона була здатна відправити до зірок Маленького Принца, а звичайній людині зможе подарувати відчуття втраченого щастя.

Трохи історії

 

Парфумерна історія бренду Les Liquides Imaginaires розпочалася у 2011 році з ідеї кріейторів Філіппе Ді Мео та Давида Фроссара. Їм спала на думку створювати не просто окремі аромати, а колекції-трилогії, об'єднані однією темою.

Парфум Melancolia став частиною такого тріо, присвяченого Гіппократу та його вчення про рідини, що визначають характер та долю людини. Меланхолія - субстанція, що наповнює людину сумом, тугою та безвихіддю. Що ж може вилікувати від цього? Чудове зілля, укладене в цьому вінтажному флаконі, схожому на старовинну бульбашку з ліками! А може, отрутою? Судити вам!

Крім «Меланхолії», до колекції Les Humeurs увійшли також Lacrima («Сльоза») та Phantasma («Фантазія») - східно-пряні композиції в стилі унісекс, які прекрасно гармонують і з жіночими, і з чоловічими образами.

Автором видання Melancolia , як і інших творів лінійки стали парфумери Amelie Bourgeois та Anne-Sophie Behaghel, відомі співпрацею лише з нішевими брендами – вони віддають перевагу ексклюзивній роботі для справжніх цінителів.

Результат вийшов настільки вражаючим, що через 6 років, у 2020 році, парфуми були периздані в чудових яскраво-синіх флаконах у форматі Eaux de Parfum.

 

Les Liquides Imaginaires Melancolia…

Композиція вступає дуже свіжим, тонізуючим, що огортає цілющою прохолодою акордом з ароматної м'яти та цитрусового, іскристого бергамота з його деревно-чайними аспектами.

«Серце» твори захоплює харизматичним пряним тандемом імбиру та лавра – запашні бальзамічні аспекти аромату наділяють вас енергією та наче висвітлюють ваш день.

У фіналі ви відчуєте яскраву чуттєвість мускусу та шляхетність деревних нот – чудова база заспокоює та утихомирює.

Вся колекція Les Humeurs та інші бестселери цього бренду представлені в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Les Liquides Imaginaires Melancolia можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.