0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hayari Parfums Only for Him

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hayari Parfums Only For Him Парфумована вода
168 грн
Hayari Parfums Only For Him Парфумована вода (тестер із кришечкою)
Немає у наявності

Парфумерія Hayari Parfums Only for Him

Не варто зваблюватися щодо цього молодика – він точно вміє звертати на себе увагу, робить це навмисно і з тонким розрахунком. Діяльний і безжурний, він може грамотно розподіляти свої сили і виділяти головне, саме тому будь-коли дня виглядає бадьорим. Не останню роль у створенні його актуального та неординарного образу відіграє улюблена парфума – Only For Him від Hayari Parfums . Композиція поєднує в собі динамічність свіжих цитрусових, смолистих, зелених відтінків, зачаровує східною чуттєвістю та незаперечним благородством деревних мотивів.

Від традиційного до нововведень

Мода заслуговує на те, щоб про неї говорили нескінченно довго. Оспівування краси представниць прекрасної статі та елегантності сильного, захоплення красою людського тіла, процес прикрашання його драпіруванням розкішних тканин та створення неймовірних образів – все це присутнє у щоденній творчості дизайнера Набіля Айарі. Коли захоплення модельєра, що втілилося у народженні гарного вбрання, стало мало, на полицях парфумерних бутиків з'явилися перші аромати Hayari Parfums . У 2014 році, коли шанувальниці торгової марки вже були оточені увагою кутюр'є у надлишку, бренд відкрив нову, невідому для нього раніше грань творчості – презентував два парфуми для чоловіків.

Новий напрямок діяльності – це завжди ризик та азарт одночасно. Щоб підвищити шанси на успіх, бренд залучив до співпраці професіонала своєї справи Сесіль Зарок'ян. Роботи майстра можна знайти в парфумерних портфоліо Amouage, Bijon, David Jourquin, Benigna Parfums, Jacques Fath, Julet Mad Paris, Masque Milano, Jacques Zolty, Laboratorio Olfattivo, Naso Di Raza, Le Monarque та інших торгових марок. Парфумерні твори Сесіль – завжди щось особливе. Її аромати дозволяють людям відчувати свою обраність, несхожість із іншими. Щоб приєднатися до цього вузького кола, варто купити парфум від Hayari Parfums !

Дві грані – ідеальний баланс

Так, саме його знайшли дизайнер і парфумер у привабливому Only For Him . Адже парфум показує свого власника не просто неабиякою та цікавою особистістю – композиція підкреслює також мужність та харизматичність молодої людини. А особливо близьким до вас людям аромат дає можливість відчути на собі магію його чуттєвості та спокусливості.

У цій парфумованій воді є все, щоб той, хто вирішив купити Only For Him, міг зробити фурор. Підбадьорливі мотиви соковитого апельсина, терпкість бергамота і приємна гіркуватість грейпфрута дарують енергію. Цитрусове тріо доповнює зухвалий чорний перець і пряно-дерев'яні мотиви елемі, що вносять у мелодію комфортні та свіжі лимонні нюанси. Тандем жасмину та конвалії, що звучить у «серці», зачаровує. Оптимістичний настрій композиції надають зелені ноти та теплі, спокусливі, гіркувато-пряні акценти папірусу. Мікс деревних відтінків, що звучить у фіналі, доповнюють розкішні нюанси густого та чуттєвого бензоїну, амброво-мускусні відлуння та делікатний дубовий мох.