0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Zarkoperfume Е'L

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • z

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Zarkoperfume е`L Парфумована вода
100ml
2 877 грн
3 345 грн
Акція
-14%
Zarkoperfume е`L Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Zarkoperfume е`L _ – аромат чистоти та оновлення

 

Нішевий парфумерний будинок Zarkoperfume презентує аромати у скандинавському стилі. Бренд родом із Данії, і завдання його творця, Зарко Альманна Павлова, було створювати таку парфумерію, яка буде співзвучна північним «канонам досконалості» і знайде відгук у серцях європейців. Ось чому більшість його парфумів стримані, коректні, схильні до себе. Zarkoperfume е` L саме такий – це дуже приємний, освіжаючий, office friendly аромат, який одночасно тримає в тонусі та заспокоює, дозволяє зосередитись – і водночас у моменти роздумів окрилює вашу фантазію.

Композиція сподобається всім, хто воліє на весняно-літній сезон чисті, легкі, квітково-зелені парфуми із солонуватими морськими та стильними фужерними, мускусними та деревними, акватичними та пудровими акордами.

Аромат ніби переносить вас на морське узбережжя, де в комфортабельному готелі чекає доглянутий садок, а море дарує свій освіжаючий бриз і відчуття свободи.

Відмінний вибір для чоловіків та жінок, які цінують у парфумерії саме ці риси!

Трохи історії

 

Композицію, як і сам бренд, у 2014 році створив данець Зарко Альманн Павлов. Його шлях у ольфакторний світ був непростий: будучи дизайнером, він у 2008 році захопився парфумерією і цілих п'ять років вивчав це багатогранне та непросте мистецтво. Спочатку всі його твори були лімітованими, виготовлялися вручну і призначалися лише найближчим та друзям. Поступово майстерність Павлова виросла настільки, що дозволило йому з упевненістю пропонувати свої композиції і поціновувачам нішевих ароматів, які тонко відчувають і глибоко знаються на всіх нюансах.

Так народився новий бренд, головним завданням якого було створювати твори, співзвучні датському клімату та менталітету. Оформлення також було лаконічним, але при цьому дуже якісним і стильним: це чисте прозоре дороге скло з пастельним відтінком і золотиста циліндрична кришка - все стримано, елегантно і не відволікає від суті - самого парфуму.

Придбати Zarkoperfume е`L в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де ми зібрали вражаючу колекцію ексклюзивних видань цього європейського бренду для власників особливо тонкого парфумерного смаку.

 

Наголосити на своїй унікальності

Композиція створена для того, щоб насолоджуватися нею навесні та влітку – у найспекотніший та сонячний час, коли так хочеться прохолоди та свіжості.

Вона стартує витонченим акцентом білих кольорів і тонізуючим нюансом граната з його терпкою кислинкою.

Цей стильний дует – захоплююча прелюдія до головного акорду, складеного з морської акватики та свіжої соковитої зелені з ефектною ноткою, що бадьорить, зеленого чаю.

Завершується твір ніжною сексуальністю привабливого білого мускусу на елегантній основі зі світлої деревини.

Якщо вам імпонує шляхетна європейська стриманість у парфумерії, і ви прагнете створити респектабельний та коректний образ, доречний у будь-якій ситуації, вам, безумовно, варто купити Zarkoperfume е`L в інтернет-магазині La Grande.