0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Etro Manrose

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • e

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Etro ManRose Парфумована вода
147 грн
Etro ManRose Парфумована вода (тестер без кришечки)
Немає у наявності

Etro ManRose Троянди для джентльмена

 

Зізнайтеся, досі ви були впевнені, що парфуми на основі троянд призначені для жінок? Італійський будинок моди Etro розвіє ваші помилки: його селективний аромат ManRose переконливо доводить, що елегантний чоловік може дозволити собі східно-квіткову композицію, яка лише зміцнить його репутацію людини з бездоганним смаком. Мелодія складена з пряних, рожевих та бальзамічних акордів. Її характер напрочуд гармоніює з осінньою природою – він багатий і багатогранний, насичений та шикарний. Прекрасний вибір для будь-якого денного заходу – від важливої зустрічі в офісі, де слід справити респектабельне враження – і до світських розваг: свят, візитів у гості та походів у галереї чи концерти.

Історія аромату

 

Колись, з кінця 60-х минулого століття і до кінця 80-х, бренд Етро був відомий у Європі як модний будинок, що виробляв чудові за якістю та красою тканини, а потім і моделі одягу, які прославили ім'я Джероламо Етро по всьому світу. . З 1989-го до сфери його інтересів увійшла й парфумерія – адже вишукані образи немислимі без такого доповнення, як аромат.

Парфумована вода ManRose з'явилася 2017-го, автором став Метьє Нардін (Mathieu Nardin). Це - ламання стереотипів, адже традиційно такі романтичні квіти, як троянди, у чоловічих пахощах застосовували лише на Сході. Проте кому як не італійцям диктувати моду на особливий чоловічий шик – і вони подарували нам цю композицію, що зачаровує своєю красою, за володарем якої деякі дівчата готові йти хоч на край світу. Як завжди, на висоті та дизайн флаконів – скло прикрашене вигадливими візерунками, які виглядають надзвичайно стильно.

Парфумерія будинку Етро відноситься до рідкісних нішевих творів, але, проте, купити Etro Man Rose в Україні можливо: просто зверніться до інтернет-магазину La Grande, де ви можете як протестувати парфум у шоу-румі, так і замовити його доставку в будь-яку точку нашої країни.

 

Etro ManRose – чарівність та шляхетність

Пряно-цитрусовий старт дуже бадьорить, піднімає настрій - і водночас сприймається дуже гармонійно. Химерний мікс кардамону з китайським перцем і дует бергамота зі смолою елемі, що має чарівний лимонний відтінок, робить аромат харизматичним і одночасно надзвичайно привабливим.

Але головна тема розкривається в серцевому акорді, де панують розкішні турецькі троянди та елегантна герань, оповиті таємничим, димно-бальзамічним ароматом ладану. Такий незвичний акцент звучить неймовірно ефектно, відразу ж виділяючи вас із натовпу безликих, схожих один на одного «трендових» чоловічих ароматів.

Фінал композиції надзвичайно багатий на відтінки: тут переплітаються мотиви шляхетних деревних порід і димно-шоколадного ветивера, шикарний і дорогий шкіряний акцент, східний колорит почув і чуттєвий тандем мускусу та амбри.

Якщо вам потрібно розташовувати до себе людей, - безумовно, варто купити Etro ManRose - він дарує вам увагу та зацікавленість усіх, кому пощастить опинитися поряд.