0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Dangerously in Love

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Dangerously in Love Парфумована вода
Немає у наявності
By Kilian Dangerously in Love Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Вишукана колекція The Art of Love, випущена у 2014 році, розроблена для справжніх естетів та поціновувачів. За визнанням засновника марки Кіліана Хеннесі, він прагнув повернути парфумам статус шедевра, як це було у ХІХ столітті. Тоді над виробництвом кожного флакона і формули працювали найкращі фахівці з багатьох годин, доводячи і форму, і зміст до бездоганності. Так виникало щось більше, ніж запах – так народжувалося мистецтво.

Тому до створення розкішної лінійки бренд залучив провідних майстрів парфумерії, а натхненням для флаконів стали знамениті скриньки Фаберже. Щоб відтворити складну форму, французькій склодувній фабриці Pochet du Couvral знадобилося 18 місяців експериментів, а на одну бульбашку йде цілих 50 годин ручної праці! У такому продукті прекрасно все, від натуральних абсолю та інгредієнтів високого ступеня очищення до елегантного мотузкового шнура, який прикрашає упаковку. У серію увійшли 5 дивовижних композицій, що відбивають різні грані чуттєвості та спокуси. Єдине, що їх поєднує, — це незвичайне оформлення, провокативні подарунки для дорослих ігор і незмінний акорд чарівної троянди, як найромантичнішої і найхтивішої квітки в парфумерії.

Dangerously in Love — це унісекс, створений Сідоні Лансессер (Sidonie Lancesseur), талановитим парфумером, який завоював собі ім'я, працюючи з такими брендами, як Azzaro, Bottega Veneta та Charriol. Належить до групи дерев'яних квітково-мускусних. Являє собою ольфакторну фантазію, в якій гармонійно з'єднані та доповнюють один одного два початки. Троянда в піраміді андрогінна, але й сексуальна, приваблива і з яскравим характером, самобутня та хвилююча.

Персиковий колір, груша, бутони і бруньки чорної смородини надають їй особливого мерехтіння, заворожують ігристими переливами та чарівною ніжністю, наче дороге шампанське. Це жіноча частина, божественна квітка Інь. За чоловічу, або дерево Янь, відповідають благородні акорди віргінського кедра, шкіри та дубового моху. Їхня замшева м'якість і тепло примушують забути про все на світі і з головою поринути в хвилюючий світ Submissive. Аромат чарівний і млосний, приваблює у свої чаклунські сіті і розбурхує уяву. Пікантні тютюнові переливи у поєднанні з аристократичною гіркотою амбрети та вершково-кремовим мускусом творять справжні дива. Один з найлегших і трепетніших у лінійці підходить не тільки для вечірнього, але і денного образу.

Парфум поміщений у витончений флакон, відлитий зі скла вручну. Його поверхня покривається металом, потім на неї наноситься шар лаку, щоб створити той самий фірмовий відтінок "крижаного чорного". У скриньці два відсіки. Один - безпосередньо для аромату, а в другому ховається аксесуар Ероса. Він різний кожної композиції. Для "Зворотності Любові" Кіліан особисто вибрав довгий шнур з пензликами для рольових ігор.

Купити By Kilian Dangerously in Love можна в інтернет-магазині La Grande. Він добре доповнить образ привабливих, впевнених та успішних особистостей, які знають, як отримувати та дарувати насолоду.