0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Diptyque Eau Duelle

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Diptyque Eau Duelle Туалетна вода
3 771 грн
Diptyque Eau Duelle Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Diptyque Eau Duelle – вишуканість та чуттєвість

Diptyque Eau Duelle – східний аромат для жінок та чоловіків. Пряна композиція огортає чуттєвим теплом, наголошуючи на романтичній натурі власника парфуму. Яскрава симфонія ідеально доповнить і витончений жіночий образ, і стильні мужні риси. Вишуканий аромат залишає тонкий легкий шлейф, це чудовий варіант як для офісних буднів, так і для урочистих заходів.

Історія аромату

Казково звучить історія парфумерної лінійки Diptyque. Якось троє друзів із Парижа виявили старовинний документ із рецептом парфумів 16 століття. Хлопці вирішили відтворити аромат, взявши за основу всі інгредієнти, що були в ньому вказані. Парфум під назвою L'Eau зрізу підкорив паризьку богему своїм вишуканим звучанням.

Це був не перший бізнес-проект друзів. У 1961 році вони відкрили салон тканин ручного фарбування. Засновники Diptyque збиралися продавати бавовняні матеріали, але покупці не поспішали за їх товаром. Тоді у друзів виникла цікава ідея: разом із тканинами продавати свічки, які гармоніюватимуть із оригінальним забарвленням матеріалів. У 1963 році вони випустили перші ароматичні свічки. Цей експеримент удався, і згодом продукція набула великої популярності.

Сьогодні Diptyque – одна з найвідоміших компаній, що випускають селективну парфумерію, а також свічки, косметику та інші супутні товари. Одна з головних переваг ароматів бренду – використання при виробництві композицій виключно інгредієнтів на натуральній основі, завдяки чому вони звучать особливо вишукано та гармонійно.

Diptyque Eau Duelle було випущено у 2010 році, його автор – талановитий майстер Fabrice Pellegrin.

Diptyque Eau Duelle – східна витонченість

Композиція підкорює багатим поєднанням різнопланових відтінків, які зливаються у приголомшливій чуттєвій феєрії. Пряний аромат кардамону з лимонними нюансами відіграє глибокими акцентами евкаліпту та камфори. Густий смолистий запах олібануму звучить гіркувато-димними терпкими мотивами. Свіжі пряно-деревні аспекти елемі доповнюють легкі лимонні тони. М'які відтінки рожевого перцю поєднують у собі нюанси цитрусових, сухофруктів та ялівцевих ягід. Бергамот іскриться прохолодними цитрусовими акцентами з ледве вловимими квітковими та деревними акордами. Нотки ялівцю розкриваються освіжаючими хвойними, смолистими та димними тонами. Чудовий аромат шафрану звучить гострими, дерево-солодкими нюансами із сандаловими відтінками. Запах чаю грає пряними та свіжими, терпкими та деревними аспектами. Бурбонська ваніль п'янить чарівною насолодою з приємною гіркуватістю. Аромати мускусу і сірої амбри переплітаються в привабливому букеті, що огортає чуттєвим теплом.

Дизайн упаковки елегантний та оригінальний: світлий флакон округлої форми декорований колоритним малюнком, коробка виготовлена у схожому стилі.

Якщо ви хочете придбати шикарну східну парфуму, радимо купити Diptyque Eau Duelle в інтернет-магазині LaGrande, де діє приємна система знижок.