0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Cerruti 1881 Black

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Cerruti 1881 Black Туалетна вода
Немає у наявності
Cerruti 1881 Black Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Cerruti 1881 Black – стиль та глибина

Cerruti 1881 Black – витончений аромат для чоловіків. Вишукані деревні та пряні нотки композиції зливаються в приголомшливій глибокій симфонії. Парфум ідеально підкреслить образ представника сильної статі: його мужність, впевненість у собі та привабливу харизматичність. Аромат розкриє вашу романтичну натуру на побаченні з коханою та доповнить діловий стиль на зустрічах із бізнес-партнерами. Парфум залишає стійкий, але легкий шлейф, завдяки чому буде доречний як у денний, так і вечірній час доби.

Історія аромату

Історія торгового будинку Cerruti почалася в 1881 році, коли брати Черруті організували невелике текстильне підприємство на півдні Італії. Вони займалися випуском якісних вовняних та інших тканин. Компанія дісталася у спадок Ніно Черруті, якому довелося залишити навчання, аби вникнути у бізнес. Досить швидко виявилася підприємницька жилка молодої людини. Діяльність підприємства набирала обертів, і 1957 року розпочалося виробництво одягу. Вбрання вийшло шикарним, і згодом Cerruti починає співпрацю з Голлівудом. В одязі від бренду відомі актори з'являються і у фільмах, і на килимових доріжках.

Наприкінці 70-х років компанія приступає до виробництва парфумів. Як і вся продукція бренду, аромати відрізняються високою якістю та особливим колоритом. Парфуми Cerruti сподобаються навіть найдосвідченішому гурману, в лінійці представлені аромати на будь-який смак: бадьорі фужерні, глибокі деревні, чарівні пряні, солодкі квіткові та прохолодні водяні композиції.

Cerruti 1881 Black був випущений у 2006 році і з того часу не втрачає своєї популярності у цінителів якісної парфумерії. Автор композиції – талановитий майстер Michel Girard.

Cerruti 1881 Black – елегантність та витонченість

Верхні ноти з перших миттєвостей починають розкривати глибину композиції. Тонкий квітковий аромат лаванди приносить відчуття спокою та гармонії з природою. Гострий запах чорного перцю доповнюють нюанси гвоздики та мускатного горіха. Бадьорить аромат гіркого апельсина грає мандариновими відтінками з легким деревним тоном.

Середні ноти звучать пряним букетом: солодкувато-деревний запах мускатного горіха зливається солодко-горіховим ароматом кмину. Відтінки білого кедра поєднують у собі сухі дерев'яні нюанси та тонкі хвойні мотиви.

Базові ноти грають вишуканими деревними аспектами: димний аромат гуаяка відтіняють легкі ванільні тони і ледь уловлені фіалкові акценти, запах уда поєднує в собі солодкі, бальзамічні та шкіряні тони.

Оригінально виглядає упаковка парфуму: сірий флакон ніби у потіках води, чорну коробку прикрашає білий напис із назвою аромату. Якщо ви хочете стати володарем стильного глибокого аромату, радимо купити Cerruti 1881 Black в інтернет-магазині La Grande, де представлені варіанти упаковки об'ємом 50 та 100 мл.