0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Maison Francis Kurkdjian Oud Velvet Mood

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Maison Francis Kurkdjian Oud Velvet Mood Парфумована вода
Немає у наявності
Maison Francis Kurkdjian Oud Velvet Mood Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Парфумерія Maison Francis Kurkdjian Oud Velvet Mood

Якщо ви ловите на собі погляди, сповнені цікавості та захоплення, якщо, вийшовши з дому, ви почуваєтеся натхненним і готовим до підкорення нових цілей, це означає одне – рішення купити Oud Velvet Mood було правильним! Варто одній краплі цього ароматного еліксиру потрапити на вашу шкіру - і починається магія... Навколо вас утворюється аура таємничості, кожною клітиною тіла ви відчуваєте інтригу і з головою занурюєтеся в те, що приготував новий день. Цікаві зустрічі чи важливі переговори, прогулянки, урочистості чи романтичні побачення – на будь-якому з цих заходів ви зможете виглядати ефектно у супроводі такого розкішного парфумерного супутника.

Oud Velvet Mood – і ви у центрі уваги!

Звукові та дуже незвичайні ноти цієї парфумованої води від Maison Francis Kurkdjian підкреслять вашу респектабельність, заявлять про те, що ви – людина рішуча, цілеспрямована та успішна. Він представить вас особистістю, що володіє нестандартним смаком у парфумерії та віддає перевагу унікальним нішевим роботам. Це пахощі – немов розкішний оксамит, який загортає вас у своє розкішне полотно. Чудовий густий флер парфуму сповнений запахами деревини, спецій та бальзамів. Ті, хто знайомі з його пахощами, відчувають його пристрасним, захоплюючим, іноді тривожним та хвилюючим. Одні вважають його ароматом виключно для сильної половини людства. Інші знаходять у композиції приємні та чуттєві нюанси, які можуть стати віддушиною для стильної дами. Шанувальники видання захоплюються незвичайними димними, шкіряними, трав'янистими тонами, що виникають завдяки химерному поєднанню нот, вибраних парфумером для цього твору.

Дотик оксамиту

Автор парфумованої води – легендарний Франсіс Куркджіян, створенням цієї композиції він поповнив свою популярну Oud Mood Collection. Ця лінійка відома як знамениті «удові аромати Куркджіяна». Перше видання в рамках серії було випущено у 2012 році. Весь цей час вона розширювалась за рахунок нових робіт. Вони дорогоцінний уд з Лаосу – ключовий акцент парфумів – звучав натурально, відтінявся цікавими парфумерними нюансами: квітковими, пряними, іншими не менш розкішними деревними акцентами. Після виходу дебютного Oud був випуск кількох новинок, на розробку яких парфумера надихнули дорогі тканини, а відчуття від їхнього флера майстер порівнював з дотиком шляхетних полотен.

Oud Velvet Mood – парфумована вода східного напрямку, презентована у 2013 році. Її букет таїть у собі відтінки гострого деревно-солодкого шафрану. Пробуджуючий почуття, що підсилює відчуття, він вигідно відтіняє акцент димно-солодкого уда. Незвичайні мотиви в мелодію вносить бальзам копаху, що дарує композиції свої деревно-пряні відлуння. Захоплюючий мотив цейлонської кориці надає привабливості букету.

Купити вишуканий парфум від Maison Francis Kurkdjian ви можете у Lagrande. У нашому інтернет-магазині продукція цього нішевого бренду представлена за максимально прийнятними цінами.