0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Hermes Twilly D'Hermes

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • h

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Hermes Twilly d`Hermes Парфумована вода
51 грн
79 грн
Акція
-35%
Hermes Twilly d`Hermes Парфумована вода (тестер)
3 118 грн
3 625 грн
Акція
-14%
Hermes Twilly d`Hermes Набір (парфумована вода 7.5 мл + декоративний шнурок)
Немає у наявності
Hermes Twilly d`Hermes Набір (туалетна вода 7.5 мл + лосьйон для тіла 40 мл)
Немає у наявності
Hermes Twilly d`Hermes Набір ( парфумована вода 50 мл + мініатюра 7.5 мл )
Немає у наявності

Hermes Twilly D'Hermes



Ермесівська подача квітчастих шовкових шарфів стартувала у 40-х роках ХХ століття. З того часу вона вважається візитною карткою бренду. Ці невагомі вироби легкі, як крила метелика, і прикрашають не лише шиї, а й голови, пояси та сумки. Найбільш мініатюрний шарф носить грайливе ім'я Твіллі. Саме йому присвячений новий парфум, що вийшов у 2017 році.

Один погляд на флакон – і настрій зашкалює до хмар. Він такий грайливий і дівочий, що розчулює своїм дизайном. Це не дивно, адже розрахований він на юних дівчат. Юність особливо задерикувата, іскриста та барвиста, тому сховище для парфумованої води оранжевого кольору, що є найоптимістичнішим і життєствердним. Шийка перев'язана шарфиком різнокольорового забарвлення - він задає тон веселощів і врівноважує чорний і дуже стильний капелюшок а-ля Чарлі Чаплін. Образ виходить настільки радісним, що милуватися ним можна, не знімаючи ковпачок. Але відкрийте те, що ховається всередині - адже молодість нерідко така допитлива!

Парфумер Крістін Нажель зробила аромат яскравим і пізнаваним. Це абсолютно не схоже на те, що виробляла торгова марка раніше. Незважаючи на її елітарність та високий стиль, таких виразних ароматичних виробів у неї ще не було. Хоча творець зберегла привабливу складову, яка робить образ не лише безтурботним, а й інтригуючим. Купити Twilly d`Hermes потрібно, щоб навчитися радіти життю у всіх проявах.



Класифікація та композиція аромату



З чого складається молодість? Вона зазвичай бачиться нам безтурботною, романтичною, закоханою. Тим більше, якщо мова заходить про дівчину, в якій ще повно дитячої експресії, але вже таїться справжня жінка. Перед носом компанії стояло нелегке завдання - відтворити образ юності в ароматному звучанні.

За основу верхніх нот було взято імбир. До того ж не якийсь, а оброблений спеціальним методом для того, щоб бути м'якшим, без «кислуватих» надлишок. Його велика кількість огортає пікантність гіркого апельсина. Не дарма флакон має такий яскравий відтінок, адже яскравість важлива для молодих! Бергамот надає настрою завершеності, а центром середніх аспектів є тубероза. Вважається, що квітка ця досить різка, але в даному виконанні він доповнює образ таємничістю, надає шарму. Ніжність жасмину та буйство апельсинового цвітіння такі гармонійні та мелозвучні в ньому! Сандал допоміг творцеві передати жіночий шик, пристрасність та бажання. У ньому є анімалістичний ефект, тому привабливість гарантована! Вона дозволяє загадковому бутону розкритися, а помірна гіркуватість ванілі робить насолоду глибшою і зосередженою. Суперечливість композиції полягає в її захоплюючій солодощі та настояній глибині відчуттів. Вони говорять про те, що перед нами не наївна дитина, а особистість, гідна поваги, захоплення та обожнювання. Нехай навіть вона дозволяє собі маленькі пустощі - це лише додає їй жіночності та чарівності.

 

Купити Twilly d`Hermes потрібно обов'язково! Ніщо так не допоможе Вам стати яскравішою, як цей неординарний нектар справжньої молодості. Скористайтеся послугами LaGrande, щоб зробити все швидко та якісно, не марнуючи цінні хвилини юних років.