0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The One Royal Night

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The one royal night Парфумована вода
Немає у наявності
Dolce & Gabbana The one royal night Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Восени 2015 року італійський будинок моди Dolce & Gabbana випустив ексклюзивну версію свого культового чоловічого аромату. Східна дерев'яна композиція вийшла лімітованим тиражем і орієнтована країни Близького Сходу. Це складний та загадковий букет, у якому неймовірна харизма та чуттєвість поєднується з шляхетністю та незмінною мужністю. Вдалий вибір для сучасних і сміливих чоловіків - впевнених і зухвалих, рішучих і сильних, що вперто йдуть до поставленої мети і турбують своїх близьких.

Таємнича та самобутня варіація з вираженим маскулінним характером – варіант не на кожен день. Вона створена для особливих моментів, як романтичне побачення, вечірка у розкішному клубі чи святковий захід, коли можна розслабитися та не обмежувати силу своєї чарівності. Такий фланкер змушує жіночі серця битися частіше, і, наче магніт, притягує захоплені погляди, поміщаючи свого власника до центру загальної уваги.

Відкривається чарівний The one royal night п'янким пахощами кардамону. Парфумери використовували два види масел, щоб досягти неймовірно багатого звучання. Манкі акорди віртуозно доповнює свіжий базилік, що зеленими вогниками спалахує на тлі світлої деревини груші. Щедрий розсип мускатного горіха надає композиції аристократичної витонченості та підвищує градус інтриги. Пікантні переливи спецій огорнуті невагомою вуаллю лабдануму, завдяки чому піраміда набуває чудової димності, як у запалених пахощів, а на завершення чудового образу м'якими хвилями розливається кремовий сандал, тягуча амбра та білий кедр. Запашна комбінація, яка гарантовано виділить свого володаря у натовпі.

Букет, що інтригує і приваблює, ідеально підходить для прохолодної погоди. Його замшево-м'які акорди обволікають і зігрівають, змушують забути про негаразди та проблеми, вселяють бадьорість та впевненість у своїх силах. Найкращим часом для розкриття фланкера стане пізня осінь, з сирими та вогкими вітрами, або зима, що огортає землю морозами та снігом. Якими б не були примхи природи, у компанії такого супутника вам буде комфортно та затишно.

Парфум зберіг оригінальну формулу свого попередника. Це все той же кубічний флакон, увінчаний масивною прямокутною кришкою, тільки цього разу фіал пофарбований у градієнтний шоколадний відтінок, ковпачок виконаний у золоті, а назва нанесена арабською в'яззю. Виглядає дуже імпозантно і стильно. Це чудовий подарунковий варіант для поціновувачів рідкісних видань та ексклюзиву, прикрасить собою будь-яку полицю чи туалетний столик.

Купити Dolce&Gabbana The one royal night можна в інтернет-магазині La Grande. Продукт представлений у концентрації парфумованої води. Вибирайте між традиційною упаковкою або тестерним варіантом для економії.