0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • d

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette Туалетна вода
2 080 грн
Хіт
Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette Набір (туалетна вода 50 мл + туалетна вода 7.4 мл)
Немає у наявності

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette



У 2017 році, через 11 років після виходу дебютного аромату, модний бренд Dolce & Gabbana оголосив про масштабний перезапуск своєї популярної лінійки. У вересні була представлена оновлена, свіжіша і пудровіша версія, The One Eau de Toilette. Над східною квітковою формулою працював Мішель Жірар (Michel Girard), який вивів на перший план чарівні пахощі білих лілій.



Обличчям чудового парфуму стала англійська актриса Емілія Кларк (Emilia Clarke), зірка популярного серіалу "Гра престолів". Доменіко Дольче та Стефано Габбана обрали її, як ідеальне втілення образу сучасної жінки, життєрадісної та харизматичної, впевненої в собі, з вродженим почуттям стилю, що випромінює енергію та світло. У ній грайливий шарм і спонтанність поєднуються з вишуканістю та м'якою жіночністю, завдяки чому вона завжди опиняється в центрі загальної уваги та притягує до себе захоплені погляди.



Чарівна композиція надихнута духом Неаполя. Це справжнє місто-свято, залите світлом і усмішками перехожих, з палким італійським темпераментом, де воліють жити на повну силу, і чудовий букет віртуозно передає цю безтурботну, веселу та невимушену атмосферу.



Відкривається багатогранна і досить складна композиція ігристими акордами стиглих цитрусів. Соковиті та яскраві, вони миттєво тонізують та бадьорять, задаючи загальну тональність своїми дзвінкими переливами. Пустотливі ноти бергамота з мандарином чудово відтіняють п'янку насолоду білого персика і тропічного личі, перетворюючи аромат на справжній карнавал емоцій.



На зміну запаморочливим фруктовим відблискам приходить чуттєва ніжність середземноморських квітів. На тлі терпкої гіркуватості польового дроку розпускаються граційна конвалія і медовий жасмин, неймовірний іланг-іланг і делікатний флердоранж, створюючи ідеальний фон для аристократичної лілії. Її кремова тактовність і легка пудровість роблять композицію більш витонченою, жіночною, привабливою. Чарівне мерехтіння чудових квітів розчиняється в шовковистих обіймах ветівера та замшевого моху. Їх зелений оксамит пронизаний повітряними струменями мускусу, неквапливо підводячи до розкішної амброво-ванільної бази. Парфум відрізняється самобутнім характером і має ефектний шлейф, добре вловимий і помітний на відстані. Найкраще розкривається у прохолодну та ясну погоду. Вдалим вибором для нього стане золота осінь та бабине літо, коли ще не почалися дощі.



Флакон зберіг відомий зовнішній вигляд, як і в попередніх версіях, але його форма стала більш витягнутою. Прямокутний фіал виконаний із прозорого скла, його стінки та дно потовщені, а всередині плескається золотиста рідина. Вінчає пляшечку прямокутна кришка в тон.

Придбати Dolce&Gabbana The One Eau de Toilette можна в інтернет-магазині LaGrande. Вибирайте між класичною туалетною водою чи тестером собі на втіху!