0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme Eau Electrique

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • y

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Немає у наявності
Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau Electrique Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності

Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau Electrique – свобода і елегантність !

Будинок Yves Saint Laurent представляє ще один вражаючий аромат із колекції La Nuit de L`Homme _ _ експресивний, насичений та надзвичайно стійкий Eau Electrique ! Це парфум, витриманий в орієнтально-фужерній стилістиці, немов неможливо приваблива мелодія, створена з ароматичних, пряних, дерев'яних, трав'янистих, цитрусових і ванільних акордів. Композиція випромінює дух свободи, і в той же час знаходиться в рамках елегантності. Вона адресована привабливим сучасним шукачам пригод, яких приваблює не тільки флірт з гарненькими дівчатами, але й пошук адреналіну, що виражається в коректному бунті проти громадських правил і норм, що зжили себе. Зухвалий, але неймовірно привабливий аромат створить вам імідж людини, яка живе за своїми правилами. Якщо це про вас – парфум не розчарує жодної секунди!

Історія аромату

 

Бренд люксової парфумерії продовжує свою знамениту колекцію L`Homme новинкою 2017 року з такою промовистою назвою « Eau Electrique » – «Електрична вода»! Аромат відрізняється винятковою стійкістю і яскравістю звучання, він - справді немов електричний спалах блискавиць на горизонті, відвести погляд від яких неможливо.

Розробили композицію талановиті майстри Енн Фліпо, Джульєт Карагезоглу та Домінік Ропійон, а представив її, ставши обличчям у рекламній кампанії, стильний красень Вінні Вулстон (Vinnie Woolston). Він зумів втілити надзвичайно привабливий чоловічий образ – трохи недбалий та надзвичайно харизматичний.

Популярності парфуму сприяв і фірмовий дизайн флаконів цієї колекції: вагомий, солідний і маскулінний «болт» - немов уособлення мужності, а насичений колір «синій електрик» завжди привертає до себе увагу в першу чергу з низки ароматів на полицях магазинів.

Купити Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau Electrique в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande: ми зібрали для вас вражаючу колекцію творів L`Homme , а також інші бестселери цього фешенебельного бренду.

 

Yves Saint Laurent La Nuit de L`Homme Eau Electrique – парфум бунтарів та спокусників

Композиція відкривається зухвалим фруктовим акордом, складеним із тонізуючої, соковитої ноти зеленого яблука та цитрусового тандему лимона та мандарину з їх яскравим кисло-солодким звучанням.

У «серці» пахнуть ретельно, з великим смаком підібрані квіти: насичена, солодка, трохи терпка герань, заспокійлива, релаксуюча прохолодна лаванда, дивно співзвучна їй пряна, димно-камфорна шавлія і виразна солодка апельсинова.

База туалетної води багатогранна: вона переливається м'якими, привабливими акордами ванілі та бобів тонка, дерев'яними акцентами затишного теплого кашмерану, димчасто-шоколадного ветивера та смолистого білого кедра, чуттєвими аспектами пачулі.

Гармонійніше аромат звучить нежарким літом і осінньою часом - його манери, що обволікають і розслабляють, найкращим чином розкриваються саме в м'якому теплі сонячних, але прохолодних днів.