0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Lacoste L'Homme Lacoste

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lacoste L`Homme Lacoste Туалетна вода
1 264 грн
1 523 грн
Акція
-17%
Lacoste L`Homme Lacoste Туалетна вода (тестер)
1 360 грн
1 639 грн
Акція
-17%
Lacoste L`Homme Lacoste Дезодорант
150ml
336 грн
454 грн
Акція
-26%
Lacoste L`Homme Lacoste Дезодорант-стік
Немає у наявності
Lacoste L`Homme Lacoste Набір (туалетна вода 100 мл + гель для душу 150 мл)
Немає у наявності

У 2017 році французький будинок спортивної моди випустив новий флагманський аромат для чоловіків. L`Homme Lacoste - це дерев'яний пряний парфум, розроблений Мішелем Жіраром (Michel Girard). Інтригуючий та привабливий, він виконаний у сучасній урбаністичній стилістиці та присвячений засновнику торгової марки, неймовірному Рене Лакосту.

Це культова особистість у світі моди та спорту, справжня легенда! Людина, яка отримала прізвисько "Крокодил" за свою витривалість, силу і стійкість, десятикратний переможець турнірів Великого шолома і перша ракетка світу два роки поспіль, він зумів досягти успіху невгамовною працею, наполегливістю та цілеспрямованістю. Натура неординарна і талановита, він з легкістю ігнорував встановлені правила і вважав за краще уникати умовностей, сміливо приймаючи виклики і відважно прокладаючи свій власний шлях. Завзятість, елегантність і стиль - ось девіз його життя, що сьогодні знайшов втілення в мужньому і чарівному букеті.

Туалетна вода адресована сучасним та харизматичним чоловікам. Її власник впевнений у собі, має гарний смак, цінує традиції, але не боїться відкривати для себе нове. Він романтик і трохи авантюрист, незалежний та сповнений енергії. Не любить сірість буднів, стереотипи та сидіти на місці, віддаючи перевагу активному способу життя. Його сліпуча усмішка і завзятий блиск в очах незмінно привертають увагу прекрасної статі, допомагаючи йому виділитися на тлі інших.

Така парфума стане вдалим доповненням денного образу. Він яскравий і самобутній, темпераментний та інтригуючий. Добре розкривається в прохолодну погоду, тому його можна носити з осені до середини весни. Буде доречний в офісі, на ділових переговорах, офіційних заходах чи просто дружній зустрічі. Підкреслює шляхетність і мужність свого власника, а також робить його образ ефектним і незабутнім.

Відкривають чудову піраміду задерикуваті відблиски цитрусів. Мандарин з апельсином тут дзвінкі та життєрадісні, так і бризкають енергією, допомагаючи забути про втому та проблеми. Їм вторить зелений ревінь, що гармонійно поєднує солодощі сонячних плодів з манливою терпкістю айви. У серці аромат стає більш складним та темпераментним. Вразливі квіткові відблиски жасмину щедро припорошені щіпкою дорогоцінних східних спецій. Щедрий розсип імбиру та чорного перцю моментально підвищує градус інтриги, роблячи розкриття більш динамічним та пікантним. Гурманські мигдальні акценти, з характерною гіркуватістю, додають особливу витонченість, чудово поєднуючись з шовком мускусу, що струмує, і солодкими акцентами ванілі. База у букета класична: деревина цінних порід з солюючим кедром віртуозно доповнена загадково мерехтливої амбри, завдяки чому композиція звучить особливо імпозантно та привабливо.

Дизайн флакона натхненний лініями та кольорами тенісного корту. Пляшечка лаконічної форми, з чіткими прямими лініями виконана з прозорого скла та увінчана глянцево-чорним ковпачком-циліндром.

Купити L`Homme Lacoste в Україні можна в інтернет-магазині La Grande. У супровідну колекцію також увійшли стіковий та аерозольний дезодорант.