0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Xerjoff Sospiro Wardasina

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • x

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Xerjoff Sospiro Wardasina Парфумована вода
7 821 грн
9 094 грн
Акція
-14%
Xerjoff Sospiro Wardasina Парфумована вода (тестер)
100ml
7 321 грн
8 513 грн
Акція
-14%

Xerjoff Sospiro Wardasina - Попіл троянд ...

 

Італійський шарм неймовірно глибоко переданий у чудовій жіночій флорієнтальній композиції. Xerjoff Sospiro Wardasina , де химерно поєдналися теми троянди та тютюну, обрамлені ефектними акордами дерева та теплих прянощів, мускусу та почули, солодощі та пудри, зелені та квітів.

Незрівнянний яскраво-червоний флакон стане окрасою будь-якої колекції, а неперевершений аромат – улюбленим вечірнім аксесуаром жінок, які звикли бути в центрі уваги та захоплювати оточуючих однією своєю появою. Власницю такого аромату так легко уявити у сукні з червоного оксамиту - володаркою палацу La Alhambra de Granada, оточеного дивовижними розаріями! Життя тече там неквапливо і розкішно, дозволяючи насолоджуватися кожною миттю і смакувати щодня, наче лікер із троянд, крапля за краплею.

Історія аромату

 

Цю легенду втілив у вигляді парфумерного мистецтва видатний сучасний майстер Кріс Моріс (Chris Maurice) – штатний парфумер знаменитого італійського будинку Xerjoff. Бренд був створений дизайнером Серджіо Момо - у 2004 році він дебютував як виробник ексклюзивних, нішевих видань, і з того часу захоплює шанувальників фешенебельними колекціями, серед яких одна з найкрасивіших є. Casamorati 1888. Вона символізує минулу «прекрасну епоху» світського життя Європи 19 століття з її балами, розкішшю та нескінченними задоволеннями.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів – вони виглядають дорого та шикарно, являючи собою просто ідеальну ідею для цінного подарунка тієї, яка здатна цінувати красу.

Купити Xerjoff Sospiro Wardasina в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, де на вас чекає лише справжня парфумерія найпрестижніших б'юті-брендів світу.

 

Тяжке зітхання Вардасини

Першим вступає соковитий та освіжаючий акорд зелені – чистої, вологої – немов доглянутий сад після дощу з його ідеально підстриженими галявинами та тінистими алеями.

Хвилююча прелюдія змінюється яскравим акордом оксамитових троянд, дорогоцінного пряного шафрану, чуттєвих почуттів з їх насиченим східним колоритом і благородних деревно-кедрових тонів. Орієнтальне «серце» композиції невимовно чудове!

Завершується твір шикарною базою, де панує димний, дорогий тютюн у незрівнянному поєднанні з ніжною, вабною ваніллю на підкладці із сексуального, магнетичного мускусу – природного афродизіаку.

Хочете зробити вишуканий презент чи порадувати себе справді цінним поповненням колекції? Вам, безперечно, варто купити Xerjoff Sospiro Wardasina в інтернет-магазині La Grande, - він задовольнить найвибагливіший смак і збере безліч компліментів!