0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Franck Boclet Rebel

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • f

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Franck Boclet Rebel Парфумована вода
3 410 грн
Franck Boclet Rebel Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Franck Boclet Rebel – аромат бунтарства та спокуси

Солідний, чуттєвий, зухвалий та провокаційний аромат-унісекс Rebel нішевого будинку моди Franck Boclet справляє надзвичайно оригінальне, неоднозначне враження. Його багатогранна, насичена прянощами та квітами палітра наповнює тіло енергією, викликає бажання веселитися, насолоджуватися справжнім, забувши про життєві проблеми. Дивовижна, фантастична мелодія, що нагадує бунтарський рок-н-рол, поєднує в собі зворушливу витонченість, розкішну крихкість, безпосередність, мужність, відточену недбалість та екстравагантність.

Елегантний, імпульсивний, непередбачуваний Бунтівник створений для рішучих, безстрашних, стильних джентльменів і чуттєвих, спокусливих, чарівних леді. Цей дивовижний парфум вибирають молоді епатажні хлопці та дівчата, які люблять експериментувати, викликати захоплення, йти не в ногу з модою, а трохи попереду. Його носять також досить дорослі чоловіки і жінки, які не втратили дух бунтарства, відчувають ностальгію по молодості, коли сонце світило яскравіше, душа співала, а життя було веселим і безтурботним.

Історія аромату

Eau de Parfum Rebel вперше з'явився перед очима публіки в Мілані на виставці парфумерної продукції Esxence-2017. Нова композиція поповнила колекцію «Rock and Riot», продовжила тему рок-культури, бунту неформалів, які спростовують усі умовності та соціальні забобони. У ній органічно переплелися сила і слабкість, емоції та панування розуму, суперечливість та мінливість душевного настрою. Автори парфуму черпали натхнення в музиці, кінофільмах, творах художників, що відбивають настрої та почуття тієї епохи. Шедевр Франка Бокле відрізняється шикарним мінімалізмом, наголошує на неординарності, харизматичності, унікальності свого героя.

Міцний, хвилюючий кров аромат надійно зберігає свою силу та пристрасть за товстим чорним склом масивного, лакованого флакона. Блискуча металева емблема нагадує вінілові пластинки, байкерські диски мотоциклів. Пакувальна коробка викликає асоціації з дорогим портсигаром, витонченим портмоне або скринькою для прикрас.

Чарівна східна краса аромату Franck Boclet Rebel

В ароматній східно-квітковій тріаді вживаються зухвалість і елегантність, приголомшлива розкіш і строга простота, спокій і загадковість. Вишукана, чарівна пісня дивовижно пряного, загадкового шафрану звучить розкішно, ніжно і відразу привертає увагу. У серці чуттєвого букета царствено пахне чудова троянда - вона делікатно налаштовує таємні струни почуттів. У чарівному, неповторному тріо ванілі, дубового моху і пачулі переплелися насолода, терпкість, свіжість та умиротворення. Дорогоцінний уд дарує цілий калейдоскоп відтінків, забезпечує дивовижну стійкість привабливого шлейфу, який супроводжує вас вдень та ввечері.

Якщо ви хочете зробити вибуховий ефект, шокувати оточуючих оригінальністю, вам варто купити Franck Boclet Rebel. Інтернет-магазин La Grande пропонує простий та швидкий спосіб замовлення, професійну консультацію, адресну доставку.