0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Carner Barcelona Sandor 70's

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Sandor 70`s Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Carner Barcelona Sandor 70`s Парфумована вода
Немає у наявності

Carner Barcelona Sandor 70`s – ретро-шик із новим звучанням

У житті кожної людини є приємні спогади про минуле, в які хочеться зануритися з головою і впиватися їхньою насолодою. Парфумована вода для чоловіків та жінок Carner Barcelona Sandor 70`s – чарівна можливість відчути романтику та легкість 70-х років у наші дні

Стартові ноти парфуму пахнуть благородним звучанням болгарської троянди. Її солодкий аромат пом'якшує терпкий калабрійський бергамот. Запашний жасмин надає композиції відтінку зелені. Османтус наділяє фруктовими нотками. Аромат замші залишає м'яке, витончене звучання.

У серці парфуму чується пряний, бальзамічний присмак перуанського бальзаму та лікерний відтінок мексиканської ванілі. Деревний сухий аромат білого кедра переплітається з травним, гіркуватим ароматом мускатної шавлії. Запах тютюну залишає теплий цвяховий нюанс.

База парфумованої води Carner Barcelona Sandor 70`s _ має яскраво виражений іспанський характер – такий самий гарячий і нестримний. У ній злилися мускусно-деревний, загадковий запах почув і густий, солодкуватий аромат ладану. Терпкий, глибокий акорд свіжовиробленої шкіри чудово поєднується з дубовим мохом. Він наділив парфум землістим, лісовим відтінком, який підкреслив димний аромат ветівера.

Характер аромату

Купити Carner Barcelona Sandor 70` можуть любителі ретро-ароматів. Це запах, який повертає на кілька десятків років тому і дарує найкращі спогади, занурює в атмосферу безтурботних та романтичних сімдесятих. Унісекс-аромат для чоловіків та жінок оцінить і молоде покоління. Він належить до класу модних шкіряних запахів. Це надзвичайно затишні, теплі аромати, які часто асоціюються з розкішшю дорогих шкіряних меблів або комфортом замшевого взуття. У той же час їх зухвалий, нестримний характер нагадує бунтарський образ байкерів. У парфумованій воді Carner Barcelona Sandor 70`s, крім шкіряних нот, домінують тютюнові та димні аромати, бальзамічні та ароматичні півтони. М'який, глибокий, проникливий парфум чудово підкреслить діловий костюм. Його сексуальний, трепетний, теплий шлейф залишить загадкове враження і у вечірній час.

Історія аромату

Парфумерний будинок Carner Barcelona створений у 2006 році одним із нащадків стародавнього роду шкіряників Сарою Карнер. З юних років дівчина була причетна до мистецтва вичинки та обробки шкіри. Але її творчий характер навів у світ створення ароматів. Ще одна пристрасть іспанки – столиця Барселони. Це величне, стародавнє, надзвичайно красиве місто з витонченою архітектурою та гарячими серцями його мешканців назавжди підкорило Сару Карнер.

Carner Barcelona Sandor 70`s – означає торкнутися культури космополітичної Барселони минулого століття. Цей аромат таїть дух 70-х - час, коли свобода відбивалася не тільки в моді, а й поведінці молоді - розкуті, закохані, яскраві та творчі, вони носили клеш та потерті косухи, слухали Бітлз та подорожували автостопом по всьому світу!