0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carner Barcelona Rose & Dragon

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Rose & Dragon Парфумована вода
Немає у наявності
Carner Barcelona Rose & Dragon Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carner Barcelona Rose&Dragon – аромат для ніжної та сильного нього

Чи може в одному флаконі ужитися витонченість та брутальність, покірність і нестримність, пристрасть та сором'язливість? Так, якщо це парфум, створений іспанськими майстрами, яким вдалося укласти в просторі за чорним склом неповторний дует ніжної троянди та дракона.

Парфумована вода для чоловіків та жінок Carner Barcelona Rose&Dragon – аромат, що пробуджує основні інстинкти. Запах, який посилює тяжіння обох статей, закохує і залишає романтичну серпанок загадковості та недомовленості.

Старт коктейлю кохання зачаровує своїм ягідним, пряно-сосновим нюансом суниці. Її ніжні вкраплення потопають у пряному ароматі кориці. Гострий деревно-солодкий шафран залишив сандаловий нюанс. Кмин наділив композицію східним характером.

Серце парфуму прикрашене теплими переливами медових ноток. Солодкуватий, м'який смак меду посилює гурманське звучання. Дует турецької та болгаркої троянди надає запаху благородного відтінку. Густий, насичений ладан створює глибину аромату, наділяє його бальзамічними, солодкими аспектами.

База парфумованої води гармонійно виткана з чуттєвого лабдануму та кастореуму. Його пекучий, гострий аромат посилює пристрасний і чарівний характер парфуму. Елегантний витончений запах шкіри надає звучанню провокаційний, зухвалий тон. Сухе звучання амбри наділяє пікантними тютюновими, дерев'яними нюансами.

Характер парфуму

Загальне звучання парфумерного ансамблю, бальзамічне, димне, шкіряне. У ньому чудово поєднується теплота та пряність, насолода та відтінок троянд. Купити парфумовану воду Carner Barcelona Rose&Dragon коштує любителям східних та квіткових ароматів. Це поєднання таїть у собі інтригу казок Шахерезади, екзотику чудових садів, запаморочливу, солодкоголосу ауру спокуси. Парфум підходить для вечірніх променадів, він здатний наділити шиком і вишуканістю будь-яке жіноче чи чоловіче вбрання. Парфумована вода Carner Barcelona Rose&Dragon відноситься до тих рідкісних, нішевих ароматів, які здатні затьмарити своїм звучанням блиск діамантів і ніжний глянець шовків.

Carner Barcelona Rose & Dragon : історія створення букету кохання

У 2010 році у творчий та багатоликий світ парфумерії увірвався новий, ні з чим не порівнянний бренд Carner Barcelona. Іспанська торгова марка була створена Сарою Карнер, сім'я якої прославилася шкіряним бізнесом. Кожен свій парфум Сара наділяє особливим характером. За допомогою ароматних нот творча іспанка намагається передати палітру емоцій та спогадів, які більше пов'язані з її улюбленим містом – Барселоною.

Придбати Carner Barcelona Rose & Dragon означає торкнутися світу казок. Аромат був створений у 2016 році та присвячений старовинній легенді про Святого Георгія. Хороброму Побєдоносця в бою вдалося звалити вогнедишного дракона. На полі лайки, під краплями крові проросли трепетні, червоні троянди як символ вічного кохання та сміливості – саме такий характер і в цього парфуму!