0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Carner Barcelona Black Calamus

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • c

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Carner Barcelona Black Calamus Парфумована вода
Немає у наявності
Carner Barcelona Black Calamus Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Carner Barcelona Black Calamus - агресивна респектабельність

Carner Barcelona пропонує всім шанувальникам пряних фужерів неймовірно красивий, медитативний та серйозний аромат Black Calamus . Він створює навколо свого володаря ауру респектабельності, спокійної впевненості у собі, усвідомлення своїх переваг та сильних сторін. Чудове доповнення образу випещеного, вражаючого чоловіка з великим смаком і нетривіальним поглядом на життя!

Втім, дами з сильним характером цілком можуть також приручити цей парфум, прикрасивши їм загадкові тематичні образи, адже цей аромат на жіночій шкірі звучить майже як магічне зілля – чаклунський атрибут сучасної ведучі!

Головною темою композиції став незвичайний, надзвичайно виразний акцент кореня лепехи, прикрашений мотивами бальзамів, прянощів та вудового дерева.

Це прекрасний вибір як вечірній аромат для будь-якого світського заходу. Він ідеальний для осінньо-зимового сезону з його чергою урочистих приводів перевтілитися у володаря таємного знання та трохи мага...

Історія аромату

 

Молодий та дуже яскравий іспанський бренд Carner Barcelona представив свою "Чорну колекцію" у 2016 році. Це квартет надзвичайно ефектних композицій - вечірніх, нуарних, що володіють таємничим звучанням і навіть злегка містичним. При цьому в них простежується відчутна нота чуттєвості – це парфуми для тих, хто хоче панувати над душами та тілами людей.

Заслуговує на увагу і фірмовий стиль флаконів Black Collection: традиційні строгі прямокутні фіали, видані в насичено-чорному склі з фактурними дерев'яними кришками та золотими накладними пластинами з назвою виглядають надзвичайно ефектно, дорого та презентабельно. Ось чому це ідеальне рішення для подарунка - він підійде навіть тим людям, "у яких є все" і кому сюрпризи підбираються особливо нелегко.

І, звичайно ж, аромат прикрасить вашу власну колекцію - його оцінять усі шанувальники концептуальної нішевої парфумерії.

Купити Carner Barcelona Black Calamus в Україні ви можете в інтернет-магазині La Grande, - незважаючи на рідкість даного бренду, його продукція представлена в нашому магазині, а консультанти завжди готові допомогти вам обрати саме ваш аромат.

 

Carner Barcelona Black Calamus – таємний куточок вашої душі.

Композиція, створена креативним директором бренду Сарой Карнер, названа на честь аїру (каламусу) - рослини з ароматним коренем, що пахне пряними та зеленими нотами. Саме він відчувається з першої миті знайомства з парфумом в обрамленні сухої зелені папірусу і спеціального тандему чорного перцю і коріандру: ці акценти чудово виділяють головне в основній - аїровій - темі парфумованої води.

"Серце" композиції пахне незвичайними квітами: шикарним шкіряно-мускусним іспанським лабданумом, орієнтальним томним османтусом з його абрикосово-чайними відтінками та шкіряним нюансом, і турецькою трояндою - насиченою та чуттєвою.

Фінал зачаровує багатогранним, димно-деревним і водночас солодкувато-пряним ароматом уда, бальзамічними переливами ладану, смолистою аурою ялівцю та ніжним нюансом ванілі.

Якщо вам потрібен шикарний, але зовсім незвичайний аромат для зимового сезону – максимально стійкий, насичений, шлейфовий і при цьому з нетривіальним звучанням, вам, безперечно, варто купити Carner Barcelona Black Calamus!