0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Jour de Fete

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Jour de Fete Туалетна вода (тестер)
Немає у наявності
L`Artisan Parfumeur Jour de Fete Туалетна вода
Немає у наявності

Унісекс-композицію Jour de Fete нішевий бренд L`Artisan Parfumeur випустив у 2004 році. Над створенням пряного східного букета працювала Олівія Джакобетті (Olivia Giacobetti), талановитий молодий парфумер, відома співпрацею з такими марками, як Hermes, Diptyque, Guerlain, Penhaligon's та Byredo.

Натхнення вона черпала у дитячих спогадах про святкові дні. Це хвилююча атмосфера очікування, сонце, що будить вас рано-вранці і дивовижні запахи, якими пропахли всі кімнати! На столах у кришталевих вазах стоять свіжозрізані квіти, мама спекла хрумкі тістечка за сімейним рецептом, і тепер будинок нагадує маленьку затишну кондитерську. Всі ошатні та веселі, танцюють та сміються, а світ навколо здається просто чарівним.

Щоб створити такий настрій, зовсім необов'язково чекати на певну дату. Можна просто нанести пару крапель чудової парфумованої води, і влаштувати собі свято будь-якої миті. Це справжній антидепресант, еліксир світла та усмішок, здатний розфарбувати найпохмурішу погоду та розігнати нудьгу. Підходить для роботи, якщо вас долає рутина і сірість, для дощових і сирих осінніх тижнів або просто - коли хочеться трохи чарівництва. Аромат наповнює мерехтливим світлом і зігріває лагідним теплом, дарує незрівнянний комфорт і затишок, допомагає відволіктися від усіх негараздів та проблем.

Солують у чудовій піраміді чарівні акорди мигдалю. У них вгадується аристократична гіркота та чарівна насолода, делікатні горіхові півтони та хрускіт підсмаженої скоринки. Плоди добре висушені і подані в сиропі, під тонким шаром цукрової пудри. Карамель стікає бурштиновими краплями на кошик із пшеничного тіста, чудово доповнюючи апетитні переливи ванілі та найлегший серпанок ірису. Просто чудові ласощі для справжніх гурманів!

Така композиція чудово доповнить денний ансамбль. Вона добре поєднується з різними стилями, від ділового до повсякденного чи ошатного. Буде доречна в офісі та на офіційному заході, на побаченні чи культурній події. Її звучання ненав'язливе і самобутнє, привабливе і просто чарівне у своїй скромній простоті та природності. Вдалий вибір, якщо ви втомилися від складних комбінацій і хочете чогось милого, затишного та рідного.

Парфум упакований у витягнутий флакон із прозорого скла. За формою фіал нагадує колону, висічену з мармуру. Він ребристий і важкий, приємно лягає в руку і чудово розсіює світло, змушуючи вміст гарно мерехтіти в сонячному проміні. Рідина всередині пофарбована в ніжно-золотистий відтінок, а саму пляшечку вінчає елегантний ковпачок тону.

Купити L`Artisan Parfumeur Jour de Fete в Україні можна в інтернет - магазині La Grande. Вибирайте між традиційним варіантом у гарній коробочці або тестером у технічному впакуванні, без декору. За своїм складом, якістю, стійкістю та шлейфовістю продукти повністю ідентичні.