0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Haute Voltige

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Haute Voltige Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
L`Artisan Parfumeur Haute Voltige Парфумована вода
Немає у наявності

Унісекс-композиція Haute Voltige від будинку нішевої парфумерії L`Artisan Parfumeur вийшла у травні 2014 року. Це вишуканий квітковий фруктовий букет, натхненний небом та фігурами найвищого пілотажу. Над його створенням працював Бертран Дюшафур (Bertrand Duchaufour), відомий своїми проектами для таких торгових марок як Comme des Garsons, Aqua di Parma, Amouage, JoMalone і Christian Dior.

Чудовий аромат дарує відчуття повного відриву від землі, нескінченного польоту, якого захоплює дух. Це чисте захоплення і радість, чарівне відчуття щастя і адреналін, що обпалює до кінчиків пальців. Просто неймовірна комбінація, яка припаде до душі шанувальникам складних та незвичайних творінь.

Відкривають чудову піраміду ігристі акорди гранатів. Дзвінкий і соковитий плід спокусливо блищить гранями, запрошуючи приєднатися до його п'янкого ритму. Пустотливому фрукту вторять несподівані акорди ялівцевих ягід – принадні, терпкі та насичені. В обрамленні зухвалого чорного перцю вони стають більш інтригуючими та колкими, спокусливими та пікантними. Гострий напір спецій пом'якшує найтонші пахощі червоного півонії. Медова квітка робить звучання більш вкрадливим та витонченим, розливаючись карамельною негодою на тлі пряного ялицевого бальзаму. Така комбінація розбурхує уяву і окрилює, зачаровує і заряджає неймовірною енергією, змушуючи забути про все на світі і цілком віддатися її магнетичному тяжінню. У шлейфі парфумована вода стає більш стриманою і тихою, на перший план виступає шляхетна велич деревини цінних порід і оксамит дубового моху, що обволікає, гармонійно завершуючи сліпучий образ.

Такий букет стане вдалим вибором для емоційних та відкритих натур, екстравертів та авантюристів, які люблять привертати до себе увагу, ловити заінтриговані погляди та отримувати компліменти від оточуючих. Власник парфуму впевнений та успішний, вольовий та привабливий, наполегливий та цілеспрямований. Він не любить сидіти на місці, завжди відкритий для чогось нового і незвіданого, віддаючи перевагу постійному ризику тиші та спокою. Це справжній енерджайзер, який захоплює людей навколо своїм запалом та життєрадісністю, захоплює та веде за собою. Справжня душа компанії, без якого життя було б нудним та прісним. Активний і позитивний, він і аромат вибирає собі під стать: такий же ігристий, мінливий і постійно трансформується на шкірі.

Композиція упакована у елегантний флакон складної форми. Фіал багатогранний та ідеально прозорий, красиво заломлює світло, змушуючи вміст розсипатися міріадами пустотливих іскорок.

Купити L`Artisan Parfumeur Haute Voltige в Україні можна в інтернет - магазині La Grande. Вибирайте між класичним варіантом у гарній коробці або тестером, що постачається у технічному впакуванні: крім оформлення, продукти повністю ідентичні.