0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія L'Artisan Parfumeur Rappelle-Toi

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

L`Artisan Parfumeur Rappelle-Toi Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
L`Artisan Parfumeur Rappelle-Toi Парфумована вода
Немає у наявності

Rappelle-Toi - це унісекс-композиція, випущена нішевим брендом L`Artisan Parfumeur у 2014 році. Над її створенням працював Бертран Дюшафур (Bertrand Duchaufour), який раніше співпрацював з такими марками як Olfactive Studio, Lalique, The Vagabond Prince, Francesca dell'Oro та Penhaligon`s. Аромат відноситься до квіткової деревно-мускусної групи. Це сонячний, дзвінкий і яскравий букет, в якому виразно вгадується алкогольний акорд. Парфумована вода, повна інтриги та спокуси - вдалий вибір для шанувальників оригінальної парфумерії та нетрадиційних комбінацій.

Відкривають чудову піраміду п'янкі хвилі джину. Трав'янисто-гіркі, обволікаючі і хвилюючі уяву, вони злегка припорошені щіпкою сичуаньського перцю, що багаторазово підвищує градус напруги. Пекучі акценти темпераментних спецій приємно лоскочуть рецептори і наповнюють енергією. Бадьорі та тонізуючі, вони вселяють впевненість у своїх силах і мотивують на підкорення незвіданих раніше вершин. Їхні ігристі іскорки гарно переливаються на тлі трепетних пелюстків вершкового гарденію. Елегантна та сексуальна квітка потопає у вкрадливих обіймах алкоголю, несподівано спалахуючи новими гранями. У парфумі вгадується ніжність і чуттєвість, терпкість і насолода, скромна безневинність і обіцянка більшого, якщо ви ризикнете познайомитися ближче.

Традиційна молочна грація відійшла на другий план, поступившись місцем позитивним зеленим нотам, дзвінким і задерикуваним, немов сонячні зайчики. Кокетливе звучання садової красуні пікантно обрамлено найтоншим ладанним серпанком. Дорогоцінні пахощі надають витонченим бутонам особливої таємничості та витонченості. На зміну дивним маслам приходить лагідний мускус, що струмує по шкірі рідким шовком. Вкраплення лісового меду поблискують бурштиновими краплями на тлі світлої деревини сандалу, гармонійно завершуючи трансцендентний і чудовий образ.

Це дивовижне поєднання млості та чуттєвості, свіжості та легкості, злегка приправлене вібруючими перцевими акордами. Чарівна комбінація, яка нікого не може залишити байдужим. Вона підходить для офісу та вихідного дня, урочистої події та офіційного заходу, побачення чи просто дружньої зустрічі. Гарантує увагу та компліменти оточуючих, підкреслює унікальний стиль свого власника та його добрий смак. Найкращим часом для розкриття парфумованої води стане тепла погода, але не спекотна спека - чарівна пора з середини весни і до золотої осені.

Продукт упакований у вишуканий багатогранний флакон, що красиво заломлює і розсіює світло. Його вінчає золота масивна кришка, схожа на корону. Така пляшечка прикрасить собою будь-який туалетний столик!

Купити L`Artisan Parfumeur Rappelle- Toi в Україні можна в інтернет - магазині La Grande.