0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Guerlain La Petite Robe Noire Intense

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • g

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Guerlain La Petite Robe Noire Intense Парфумована вода
Немає у наявності
Guerlain La Petite Robe Noire Intense Набір (парфумована вода 50 мл + туш La Petite Robe Noire)
Немає у наявності
Guerlain La Petite Robe Noire Intense Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності

Guerlain La Petite Robe Noire Intense – подібний аромат . шампанському !

Одне з найновіших і «модних» чорних суконь від Guerlain – «La Petite Robe Noire Intense» - аромат напрочуд святковий, іскристий радістю, з чудовим шлейфом. Як і колишні парфуми цієї колекції, новий квітково-фруктовий аромат оспівує красу пахощів троянд, чудово доповнених солодкими, ванільними, пудровими, чулевими та деревними акордами.

Композиція вийшла дуже «ошатною» - вона подібна до дорогої вечірньої сукні від іменитого кутюр'є, в якому використані дорогоцінні тканини та ручна робота при декоруванні. Так само і цей парфум: він призначений для особливих вечорів, коли вирішується ваша доля: у хмарі цього аромату ви - сама краса, сама жіночність, сама вишуканість!

Історія аромату

 

Парфум, що вийшов 2016 року, став продовженням колекції La Petite Robe Noire Guerlain, тріумф якої розпочався 2009-го з появою однойменного аромату. Вже у 2014 році в Берліні версія Eau de Toilette отримала «парфумерний Оскар» - премію Fragrance Foundation у номінації Women's Exclusive, а у 2015 році нагороди FF Awards удостоїлася чудова упаковка парфуму.

І це цілком справедливо: дійсно, на особливі слова заслуговує робота дизайнерів, які створили флакон цього парфуму і всієї колекції «чорних суконь». Виготовлення флаконів було доручено фірмі Covit – лідеру на ринку парфумерної упаковки з півторарічною історією. Завдяки сучасним технологіям флакони колекції, зберігаючи єдність стилю «плічок» для вбрання, вражають різноманітністю «фасонів» суконь та відтінків скла. Новому Intense дозволили з'явитися у чудовому сапфіровому відтінку – немов вечірнє небо, на тлі якого позує красуня, що з'явилася на вечірку в ефектній сукні для коктейлів.

Якщо ви збираєте колекцію «чорних суконь» Герлен і давно мріяли про чергове оновлення, поспішайте купити Guerlain La Petite Robe Noire Intense в інтернет-магазині La Grande – тут можна вибрати як найменші пробні флакончики (0,7 та 1 мл), так і флакони більше для тих, хто визначився з вибором улюбленого аромату.

Що надіти на побачення ? Guerlain La Petite Robe Noire Intense!

Композиція з перших же нот огортає нас солодкою хмаринкою цукрової вати, смачних кисло-солодких літніх фруктів – малини та чорниці, яким терпкий лист чорної смородини надає особливої, пікантної краси, а елегантний акорд бергамота дозволяє підтримувати стиль.

Переклад «серця» переносять нас у червневий сад, де пахнуть болгарські троянди, а з дерев сиплються пелюстки флердоранжу і жасмину, що підганяють легким вітерцем.

База парфуму класично чуттєва: тріо сандала, листя пачулі та білого мускусу, прикрашене ніжною насолодою ванілі, не залишить байдужим ні чоловіків, які будуть дивитися вам услід з обожненням, ні жінок, які можуть лише заздрити вашому успіху.

Парфум прекрасний протягом усього холодного сезону, коли його тепле, гурманське і таке ностальгічно-літнє звучання створює особливий настрій – атмосферу щастя!

Якщо успіх потрібний вам, як повітря – неодмінно варто купити Guerlain La Petite Robe Noire Intense, це ідеальний вибір для урочистих моментів.