0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Kenzo World

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • k

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Kenzo World Парфумована вода
78 грн
Акція
Kenzo World Парфумована вода (тестер)
75ml
1 662 грн
2 003 грн
Акція
-17%
Kenzo World Набір (парфумована вода 50 мл + косметичка)
Немає у наявності
Kenzo World Набір (парфумована вода 75 мл + лосьйон для тіла 100 мл + косметичка)
Немає у наявності
Kenzo World Парфумований спрей для тіла
Немає у наявності
Kenzo World Набір (парфумована вода 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл + косметичка)
Немає у наявності
Kenzo World Набір (парфумована вода 50 мл + лосьйон для тіла 75 мл + косметичка)
Немає у наявності
Kenzo World Набір (парфумована вода 75 мл + лосьйон для тіла 75 мл)
Немає у наявності

Kenzo World – магія чуттєвого перетворення

 


Елітний французький бренд Kenzo презентував енергійний, експресивний жіночий аромат World, сповнений дивовижних фруктово-квіткових переливів з оригінальними амбровими акцентами. Магнетична, пристрасна композиція адресована активним, цілеспрямованим леді, які не приховують своєї чарівності, чуттєвості, витонченості. Креативні, рішучі дівчата не залежать від обставин, самі обирають життєві пріоритети, прокладають шлях до успіху.

Інтенсивна гурманська гама допомагає розкрити нові грані жіночності, розбудити внутрішні сили, підкреслити впевненість, створює напрочуд прекрасну ауру кохання, ніжності, захоплення.

Незвичайний букет складений із яскравих квітів та фруктів, прикрашених таємничо мерехтливими кристалами молекули амброксан. Він вражає уяву самобутнім звучанням, відмінно доповнює імідж елегантної пані та відтіняє її чарівність і бездоганний смак. Парфюмована вода класу «люкс» надихає подивитися на своє оточення іншими очима, побачити землю і людей в іншому світлі.



Історія аромату

 

Французько-японська імперія парфумів, створена Кензо Такада, не перестає дивувати: підкорює розкішшю, ламає стереотипи та формує тренди. Кожна колекція містить загадковість, провокує, виводить за межі умовностей.

Створена у 2016 році витончена серія World Eau De Parfum для жінок не стала винятком із правил. Ольфакторна піраміда розроблена парфумером-авангардистом Франсісом Куркджяном під керівництвом креативних директорів Керол Лім та Умберто Леона. Шляхетний " World " відкриває перед нами спонтанний, нешаблонний світ, в якому цінують свободу та можливість самовираження.

Дизайн упаковки та флакона придумав Патрік Лі. Овальний посуд виготовлений з матового скла, увінчаний чорною гумованою кришкою і декорований металевим брелоком у кольорі рожевого золота. Символічне всевидюче око дивиться з усіх боків, зачаровуючи красою. Назва парфуму на коробці продубльована шрифтом Брайля.

Обличчям реклами стала актриса, танцівниця та модель Сара Маргарет Куеллі. Вона тікає зі нудного званого вечора і починає захоплено, пристрасно танцювати. Видовищний, експресивний, провокаційний танець поставив хореограф Райан Хеффінгтон. Відео, що стало вірусним, зняв лауреат Оскара - режисер Спайк Джонз.



Kenzo World – двері до безмежного царства свободи



Вершина ароматної композиції оточена соковитими червоними фруктами, навіює радісні думки, вражає привабливим, гармонійним звучанням. Середина піраміди насичена нотами солодкого єгипетського жасмину і п'янким пахощами пристрасної півонії. Спокусливі акорди запашних бутонів білих квітів надають мелодії об'ємних інтонацій. Тягуча бархатиста вуаль з деревно-амбрового амброксану натякає на складність та суперечливість жіночої натури.

Купити Kenzo World – авантюрний, багатогранний, як саме життя, аромат – ви можете на сайті La Grande. До вашої уваги пропонуються також набори – парфуми, лосьйони та косметички, які підійдуть для подарунка або особистого використання.