0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія By Kilian Black Phantom

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

By Kilian Black Phantom Парфумована вода
189 грн
By Kilian Black Phantom Парфумована вода (тестер)
50ml
10 245 грн
By Kilian Black Phantom Парфумована вода (refill)
50ml
7 690 грн
By Kilian Black Phantom Набір (парфумована вода 4 флакони по 7,5 мл)
6 312 грн
By Kilian Black Phantom Парфумована вода (refill) (тестер)
7 690 грн
By Kilian Black Phantom Парфумована вода (без клатчу)
50ml
9 136 грн
By Kilian Black Phantom Набір (парфумована вода Black Phantom 1.5 мл + парфумована вода Dark Lord 1.5 мл)
Немає у наявності
By Kilian Black Phantom Парфумована вода (TRY)
Немає у наявності
By Kilian Black Phantom Гель для душа
Немає у наявності

By Kilian Black Phantom



У 2017 році, щоб відзначити 10-річний ювілей свого бренду, Кіліан Хеннесі підготував справжній подарунок для своїх шанувальників, гурманів та просто любителів епатажу. Він випустив східний унісекс із чуттєвим, п'янким звучанням. Інтригуючий парфум поміщений у готичну скриньку з черепом. Автором привабливої та сексуальної композиції стала Сідоні Лансессер (Sidonie Lancesseur), відома у співпраці з брендами Chloe, Jul et Mad, Charriol, Bottega Veneta та Amouage. Купити By Kilian Black Phantom в Україні можна в інтернет-магазині La Grande.



Натхненням для нетривіального і самобутнього аромату став примарний піратський корабель, приречений на вічне поневіряння по семи морях. Його трюми сповнені кавових зерен найтемнішого обсмажування, з бочок тече ром з Мартініки, а на вітрі палахкотить жахливий прапор Веселого Роджера. Memento Mori, адже ніхто не знає, що чекає попереду!

Такий оригінальний сюжет не був спонтанним осяянням. Нещодавно Кіліан продав свою марку корпорації Estee Lauder, зберігши крісло арт-директора. При цьому йому було обіцяно повну свободу творчості. Щоб переконатися, що партнери тримають слово, і було обрано таку провокаційну концепцію. Це своєрідна перевірка, до яких меж простягається лояльність керівництва та наскільки далеко йому дозволять зайти. Концерн випробування витримав, і світ отримав шанс познайомитися з запаморочливою новинкою від майстра епатажу.



Відкривається чудовий букет сліпучим алкогольно-пряним спалахом. Ноти дорого рому вражають багатством відтінків. Досвідчений ніс почує тут чарівні переливи сухофруктів, легкі бальзамічні акценти і чарівний жар східних спецій. Далі композиція стає більш сучасною та гурманською. Вишукані відблиски ванілі, молочної карамелі dulce de leche, мигдалю, гарячої кави і темного шоколаду закружлять вас у неймовірному ритмі солодощі і млості. В основі композиції проступають хвилюючо-шорсткі акорди сандалової деревини, гарно відтінені тропічним ірисом і цукровою тростиною.

Яскравий, насичений і провокаційно-зухвалий парфум, що приємно лоскоче рецептори і хвилює уяву. Відмінно підійде для вечірки у нічному клубі чи побачення. Його стихія — прохолодна та вітряна погода, дощова осінь та сира зима. Його власник — харизматична, яскрава і впевнена в собі людина. Він не любить стереотипи, легко руйнує шаблони і з посмішкою Мефістофеля захоплює оточуючих жагою пізнавати нове і незвідане.



Флакон парфуму багаторазовий, з можливістю поповнення. Прикрашений різьбленим малюнком, як на щиті Ахіллеса - такі символи пірати використовували як оберег на кораблях. Оздоблення виконане з адміралтейської бронзи, скринька лакована, з натурального дерева, увінчана опуклим черепом. Справжнє втілення "похмурої розкоші" та ідеальний подарунок для поціновувачів готики та епатажу!