0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • a

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque Парфумована вода
Немає у наявності
Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque Парфумована вода (тестер)
Немає у наявності
Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque Набір (парфумована вода 40 мл + лосьйон для тіла 100 мл)
Немає у наявності

Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque: дозвольте собі бути чарівною !

Ця спокуслива, витончена композиція – уособлення нескінченної чуттєвості та чарівної жіночності, розкоші та елегантності, джерело ніжності, оптимізму, впевненості у собі. Її ефектні, привабливі акорди захоплюють світ насолод і пристрастей, дарують святковий настрій, провокують спокушати і підкорювати, використовуючи чарівну красу і чарівність.

Аромат належить до квіткової, фруктової групи, орієнтований на носіння у літній та весняний сезон як витончене доповнення до ділового чи романтичного образу. Вишуканий букет, що п'янить, адресований усім, хто цінує особисту свободу, не боїться виділятися з оточення, може дозволити собі відверті, провокаційні вбрання. Він підходить і молодим, граціозним дівчатам, які бажають викликати інтерес у чоловіків, і харизматичним, цілеспрямованим леді, які у будь-якій ситуації почуваються впевнено та комфортно.

 

Історія аромату

Справжня жінка, на переконання засновників торгової марки Agent Provocateur , має виглядати розкішною, але не зухвалою, сексуальною, але не вульгарною, розкутою, але елегантною. Такій філософії відповідає вся продукція бренду: спідня білизна, підв'язки, панчохи, купальники, одяг для дому, аксесуари для еротичних ігор. Концепція спокуси, загадковості та непередбачуваності жіночої природи лягла в основу парфумерної лінії, відкритої на рубежі тисячоліть, щоб дарувати задоволення, радість та щастя.

Нова серія Pure Aphrodisiaque , яка поповнила елітну колекцію восени 2016 року, вкотре продемонструвала вірність традиціям. Працюючи над складанням піраміди, парфумер Honorine Blanc черпала натхнення у самих жінок – ніжних та сміливих, чуттєвих та скромних, але завжди бажаних та коханих.

Ідея інтригуючої сексуальності передана у витонченому, почасти химерному дизайні упаковки. Округлий, гладкий флакон із дзеркальною поверхнею та овальним прорізом у центрі виконаний у золотисто-рожевих тонах. Пакувальна коробка пофарбована в світло-рожевий колір і декорована хитромудрим металевим завитком, який вносить в оформлення пікантний, трохи зухвалий відтінок.

 

Музика чарівної композиції

Парфумовану воду експерти та покупці описують як солодку, яскраву, нетривіальну. Спочатку її мелодія полонить соковитими, апетитними нотками медової груші та солодкуватими, карамельно-фруктовими нюансами рому, бадьорить та освіжає енергійними півтонами сонячного мандарину. У «серці» парфуму звучить феєрична квіткова симфонія, яку виконують пристрасний жасмин та важка «королева ночі» туберозу. Пряні акорди орхідеї народжують відчуття екзотики, натякаючи на силу духу своєї тендітної героїні, а вкраплення пудрової, трохи смолистої гарденії налаштовують на романтичний лад. Оду жіночності завершують дерев'яні ноти основи в тандемі з спокусливими переливами амбри та мускусу.

Щоб насолоджуватися цією чарівністю, достатньо звернутися до інтернет-магазину Lagrande та купити Agent Provocateur Pure Aphrodisiaque. Наші менеджери оперативно оформлять замовлення та відправлять за вказаною вами адресою.