0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфуми Lolita Lempicka Elle L'Aime a la Folie

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • l

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Lolita Lempicka Elle L`aime A La Folie Парфумована вода
Немає у наявності

Парфуми Lolita Lempicka Elle L'Aime a la Folie

Якщо треба висловити почуття, а слова для цього підібрати складно... Коли важливо заявити про свою рішучість, але робити це хочеться без зайвого натиску... Якщо необхідно наголосити на своїх сильних сторонах, але зробити це ви бажаєте максимально природно. У всіх цих випадках вам на допомогу прийде якісний парфум! Щоб він справлявся з поставленим перед ним завданням, і в його обіймах ви відчували себе невимушено, можна купити Elle L`aime A La Folie . Пахощі цього аромату від Lolita Lempicka – справжня магія яскравого світла, позитиву та чуттєвого тепла. Відчувши на собі його вплив, ви подобатиметеся собі і зможете насолоджуватися кожною ноткою цього багатого флера.

Lolita Lempicka – світ модного одягу та яскравих парфумів

Багато модниць знають бренд, завдяки його колекції вінчальних суконь. Хтось захоплюється якістю декоративної косметики, випущеної ним. Але є окрема каста шанувальниць торгової марки, які в захваті від парфумерії Lolita Lempicka . Видання, одягнені в ошатні флакони, легко впізнавані серед інших, змогли зачарувати своїми пахощами чуттєві та трепетні жіночі серця.

Все це було б неможливим без таланту та завзяття засновниці модного будинку Жозіани Пайвідал. Жінка, яка з дитинства захоплювалася шиттям, удосконалила свої навички та знання під час навчання у паризькій дизайнерській школі. Невгамовність натури дизайнера дозволила їй не тільки розвивати свою справу, але й керувати розвитком двох ліній одягу для будинку Cacharel. Зосередившись на своєму дітищі, Жозіанна досягла бажаних висот: презентувала нові колекції в центрах світової моди, відкривала фірмові магазини, зайнялася пошиттям весільних суконь. А 1997 року доповнила образи, які вона створювала, своїм першим парфумерним виданням.

Elle L`aime A La Folie – ароматний концентрат щастя

Одне розпилення – і флер парфумованої води заповнює собою простір. У ньому відчувається спокусливе тепло, приємна терпкість, насичені та хвилюючі квіткові запахи, посилені відлунням деревини та пахощів. Від цього жіночного та життєрадісного флера віє святом та відмінним настроєм.

Східно-квіткову композицію видано у 2014 році – через рік після виходу оригінального парфумерного твору. Парфум стартує нотами соковитого, солодкого мандарину та освіжаюче-терпкого бергамоту. На зміну цьому енергійному дуету приходить чуттєва хвиля, виткана з акцентів чарівного, що розповідає про кохання іланг-ілангу і важкого, трепетного жасмину. Ноту тепла вносить у парфумовану воду спокуслива амбра. Її доповнює солодко-деревний шикарний сандал, що підкреслює розкіш аромату, а також ванільно-гіркувата амбра, що обволікає, що підсилює голос кожної окремої ноти композиції.

Купити вишуканий парфум від Lolita Lempicka ви завжди можете у Lagrande. Наш інтернет-магазин приготував для вас чудові пропозиції, серед яких ви можете вибрати для себе парфумерію, декоративну косметику або засоби для догляду за шкірою та волоссям.