0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Тональний крем Pupa

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • p

Серія

Група товару

Класифікація

Країна виробник

Pupa Extreme Bronze Tanning Foundation Тональний крем компактний
476 грн
635 грн
Акція
-25%
Pupa Active Light Тональний крем з ефектом природного сяйва
481 грн
641 грн
Акція
-25%
Pupa Like a Doll Perfecting Make-up Fluid Nude Look Рідка тональна основа
571 грн
741 грн
Акція
-23%
Pupa Antitraccia No Transfer Foundation Стійкий тональний крем-основа
524 грн
681 грн
Акція
-23%
Pupa Made To Last Foundation Стійкий тональний крем-основа
462 грн
616 грн
Акція
-25%
Pupa Professionals BB Cream + Anti Eta Тональний зволожуючий антивіковий BB-крем
415 грн
Акція
Pupa Extreme Cover Foundation Тональна основа для обличчя
397 грн
529 грн
Акція
-25%
Pupa Natural Side Foundation Тональний крем-основа
560 грн
727 грн
Акція
-23%
Pupa Wonder Me Fluid Foundation Водостійка тональна основа
571 грн
741 грн
Акція
-23%
Pupa Extreme Matt Effect Foundation Тональний крем-флюїд для обличчя
544 грн
706 грн
Акція
-23%
Pupa Ultra Smoothing Foundation Тональний крем-основа, ультра-гладка
Немає у наявності
Pupa BB Cream + Dark Spot Treatment Зволожуючий тональний BB-крем + Засіб від пігментних плям
Немає у наявності
Pupa Active Light Тональний крем з ефектом природного сяйва (тестер)
Немає у наявності
Pupa Beauty Touch Foundation Stick Тональна основа в стику
Немає у наявності

Шкіра жіночої особи подібна до полотна. І від якості цього «полотна» багато в чому залежить те, наскільки досконалим буде сьогоднішній макіяж. Грамотний та регулярний догляд допомагає підтримувати здоров'я шкірних покривів та зберігати їхню молодість. Однак бездоганний зовнішній вигляд зможе забезпечити лише спеціальний косметичний продукт – наприклад, тональний крем Pupa .

Італійський бренд Pupa відомий світу вже понад 40 років. Парфумерно-косметична торгова марка є дітищем компанії Micys Company SpA, заснованої Анжело Гатті, а її ім'я в перекладі з італійської означає «лялечка». Товари, які презентувала марка, одразу впадали у вічі, виділялися своїм неабияким оформленням. І не дивно, адже її фундатор був дизайнером. На сьогоднішній день асортимент, пропонований Pupa, доступний у магазинах кількох десятків країн світу.

Особливий засіб

Ідеальною шкірою може похвалитися далеко не кожна представниця прекрасної статі. Жінка може присвячувати достатню кількість часу якісному відпочинку та спеціальним процедурам, вибирати в магазині або салоні кращі доглядові склади, пам'ятати про всі фішки та секрети, повідомлені їй дбайливим косметологом. Але їй завжди буде необхідно зробити ще кілька фінальних штрихів, щоб досягти досконалості. Зробити це можна, якщо купити тональний крем Pupa .

Правильний баланс

Завдання подібного продукту – приховати всі ті недоліки, які не під силу подолати навіть грамотний догляд. І коли обличчя набуває тьмяного кольору, відтінок шкіри стає нерівномірним, на ній помітні сліди втоми або перші ознаки вікових змін, без хорошого складу, що маскує, ніяк не обійтися. Вся краса сучасних формул у тому, що крім основного призначення, вони також виконують функцію догляду. Деякі з продуктів італійського бренду містять світловідбиваючі фільтри, компоненти, що затримують вологу та підвищують еластичність епідермісу, вітаміни та рослинні екстракти.

Різні завдання

Якщо для денного макіяжу підійдуть легші формули, то ввечері, коли жінка опиняється під потужним штучним освітленням або прицілом фотокамер, потрібні серйозніші рішення. Саме тому тональний крем Pupa буває таким різним. Наприклад, він може:

  • робити шкіру чарівною та дарувати їй природне сяйво;
  • забезпечувати комфорт та легке, рівномірне нанесення, при цьому не залишати слідів, робити макіяж стійким та досконалим протягом дня;
  • лягати на шкіру невагомим покриттям з ефектом м'якого свічення та легкої природної засмаги.

На особливу увагу заслуговують багатофункціональні засоби, які дозволяють не тільки тонувати шкіру, а й якісно зволожувати її, боротися з першими ознаками старіння, серйознішими віковими змінами або пігментними плямами.

Купити тональний крем Pupa у Києві ви завжди можете в інтернет-магазині Lagrande. У нас представлені популярні позиції за відмінними цінами.