0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Mancera Holidays

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • m

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Mancera Holidays Парфумована вода
112 грн
Mancera Holidays Парфумована вода (тестер)
120ml
2 741 грн

Mancera Holidays : влаштуйте собі свято!

 

Модний дім Mancera вміє подарувати своїм шанувальникам радість та блаженство – найкращим способом розслабитися, відчути умиротворення та гармонію із собою стане аромат Holidays – прекрасна квітково-деревно-мускусна композиція для чоловіків та жінок, які збираються по-справжньому чудово відпочити.

Такий парфум приємно взяти з собою у відпустку або прикрасити їм свої вихідні - він огорне вас солодкими, ванільними і кокосовими акордами, запаморочить голову флером білих і жовтих квітів, освіжить морськими і фужерними нотами, огорне м'якою чарівністю дерев'яних і блакитних пухлин.

Прекрасний вибір для весняних та літніх днів, які ви плануєте провести на морському березі, в атмосфері тропіків – або у чудових мріях про райські місця.

Трохи історії

 

Подорожі з Мансер - це завжди розкішно і захоплююче! Творець цього бренду, П'єр Монталь, багато років прожив у країнах Арабського Сходу і навчився не просто високо цінувати колорит орієнтальних та південних країв, а й чудово відтворювати його у своїх композиціях – недарма він становив пахощі навіть для членів королівських сімей!

Видання Mancera Holidays було презентовано у 2016 році і стало частиною найяскравішої та святкової Christmas Collection – особливої лінійки в портфоліо цього бренду із шести ароматів-насолод для особливих приводів.

Вишуканий флакон виготовлений з особливого скла - його використовують також в ілюмінаторах космічних кораблів, оскільки воно забезпечує максимальний захист аромату від сонця, вологи та перепадів температури. У цьому частково секрет феноменальної стійкості та ефектної шлейфовості ароматів бренду Мансера – а також, звичайно, в ексклюзивності та високій якості інгредієнтів, що входять до формули парфумів.

Вся велика колекція творів цього бренду – а це близько 80 парфумів! - представлена в Україні в інтернет-магазині La Grande, де купити Mancera Holidays можна за дуже приємною ціною з гарантією справжності.

 

Ідеальні Holidays з Mancera!

Ця композиція – втілене літо на тропічному березі. З перших же нот вона захопить вас яскравим і соковитим поєднанням кокосу та бергамота – екзотичний плід з лактонними нотами чудово поєднується з несолодким тонізуючим цитрусом із деревними аспектами – благородним бергамотом.

Потім парфум переносить вас на морське узбережжя, огортаючи океанічною акватикою і спокушаючи запаморочливими квітковими тонами екзотичних квітів тіаре та іланг-ілангу – солодких та романтичних.

Насамкінець чуттєвий і витончений білий мускус зачаровує своїми чарами в тандемі з найніжнішою ваніллю, хвилюючою хмаринкою опускаючись на підкладку з вершкового дерева сандалу.

Якщо вам імпонує така тропічна історія, неодмінно варто купити Mancera Holidays в інтернет-магазині La Grande - і поринути в насолоду, на яку чекали так довго!