0 800 21 50 13 Телефонуйте безкоштовно по Україні
Передзвонити мені
Каталог товарів

Парфумерія Baldinini Yellow Straps

Фільтри

Бренди

Алфавітний вказівник
  • b

Серія

Група товару

Стать

Класифікація

Країна виробник

Об`єм

Baldinini Yellow Straps Парфумована вода
Немає у наявності

Baldinini Yellow Straps – сонячні краплі щастя!

Нова парфумована вода від італійського модного будинку Baldinini зачаровує, дражнить, спокушає! Цей орієнтально-квітковий аромат миттєво привертає до себе увагу своїми акордами цитрусів, фруктів, пачулі, м'яких прянощів. Baldinini Yellow Straps – унісекс-композиція, і вона дійсно здатна прикрасити собою і яскраву, життєрадісну дівчину, і веселу, оптимістичну молоду людину. Саме тому такий парфум буде чудовим подарунком молодій парі, що прагне насичених, відкритих відносин.

Історія аромату

 

Модне відкриття 2017 року від італійського будинку Baldinini – нова харизматична парфумована вода Yellow Straps! Вона стала частиною колекції Baldinini Straps , присвяченої яскравим актуальним аксесуарам – тренду сезону: червоні, сині, зелені, рожеві та жовті ремінці тепер усюди, прикрашаючи собою талії, зап'ястя та витончені ніжки. Колекція була презентована в Каннах роком раніше, у 2016 році на виставці TFWA, і одразу привернула увагу як експертів, так і покупців. Кожна парфумована вода має свій настрій: бурштиново-помаранчевий став символом пристрасної закоханості, синій – свіжості з цитрусовими переливами, смарагдовий – романтики, прикрашеної квітами, рожевий – чуттєвої спокуси. Ну а жовтий фруктовий квітковий Yellow Straps став символом кокетства, свіжої юності та сонячного характеру – позитивного та теплого.

Крім парфумерів, постаралися і дизайнери: для цієї життєствердної композиції було обрано сяючий жовтий відтінок флакона та «ремінців».

Якщо ви думаєте, що новинку доведеться довго чекати – помиляєтесь! В Україні вона вже доступна, та купити Baldinini Yellow Straps можна в інтернет-магазині La Grande. Ми стежимо за новими колекціями та завжди раді познайомити клієнтів із трендами світової парфумерної моди.

 

Baldinini Yellow Straps – яскрава історія кохання.

Перші ж акорди інтригують і привертають увагу будь-якого цінителя хороших парфумів: дивовижне поєднання терпкої цитрусової ноти бергамота, соковитої кислинки ароматної червоної смородини і теплого акценту рожевого перцю неможливо гідно оцінити.

«Серце» композиції – це насамперед насичений чуттєвий акорд пачулі, одного з найкращих афродизіаків у парфумерії, який дуже витончено доповнений найкрасивішим та ніжнішим поєднанням яблуневого кольору та весняних конвалій.

Базові ноти звучать тихо, вкрадливо і ласкаво, наче чарівний шепіт закоханих: вишукане звучання білого кедра доповнене сексуальним дуетом амбри і мускусу.

Як бачимо, якщо на початку композиція звучить воістину феєрично, то до кінця - елегантно і стильно, обдаровуючи своїх господарів винятково приємним шлейфом.

Усім, хто закоханий і щасливий, така парфумована вода прийде до серця. Вона обіцяє радість, іскриться світлом і перетворює навіть похмурий день на маленьке свято для вас двох.

Щоб потішити себе та гарантовано підняти настрій, ми рекомендуємо вам цю модну новинку: купити Baldinini Yellow Straps в Україні найшвидше та найзручніше в інтернет-магазині La Grande.